20 facts about me?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
  1. Anak ke-4 dari 7 beradik.
  2. Pendiam (seperti yang tercatat dalam rekod sekolah)
  3. Ambil PMR ketika usia 18 tahun dan SPM 20 tahun..
  4. Takut pada kamera…
  5. Tinggi hanya 147cm dari bumi. (dan diakui kerendahannya…)
  6. Peminat makanan Jepun!
  7. Bekas student SK Anchi, ITS@ASBM, SMU (A)Hamidiah, MPI, MAIP, UiTM Arau
  8. Suka berfalsafah dan lebih kepada merapu meraban…tak kira masa.
  9. Suka dengan watak dalam novel soalnya hati karya Nurul Syahida: Pyan, sebab dia adalah dia…dan harap sangat dapat jumpa pyan in real life…hahahahah berangan!
  10. Fashion criminal….
  11. Berimpian nak bekerja di German. (takde sebab kukuh..)
  12. Peminat komik afiq dan nazry.
  13. Tak minat dengan nama sendiri…(entah sebab apa…tiap kali nak introduce diri sendiri, rasa macam…oh God! why my name sound like that?)
  14. Sentimental person. Sebab suka simpan diari dan barang-barang yang dimata orang takde nilai…
  15. Berdarah bidayuh, sebelah umi dan jawa, sebelah ayah – tapi tak pandai kedua-dua bahasa…-
  16. Rekod bersih. (poyo je…sebab tak pernah ada hati nak bagi commitment dekat makhluk lain…)
  17. Minat movie yang boleh buat dia bersemangat untuk jalani hidup. Macam walter mitty, Forrest Gump, Terbaik dari langit, Saving Private Ryan…dan banyak sampai tak tersenarai!
  18. Hantu buku…lagi-lagi tulisan Nurul Syahida, Pingu Toha, RAM, Noor Suraya, Robert T.Kiyosaki…
  19. Ambivert person.
  20. ‘Lone wolf’

***THANKS FOR READING!***

Keep reading on

Happy Birthday To Me…

“ASSALAMUALAIKUM” Cerita kek tahun lepas punya.. Soundtrack: If you’re not the one by Daniel Bedingfield …

Brand New Blog!

Mahu sebulan jugak aku menyepi dari radius blogging! Lesap pergi mana entah mood blogging. Jangankan …

Jalan cerita setiap orang berbeza…

Kau pernah rasa tak? Rasa malu dengan diri sendiri? Pernah? Samalah dengan aku. Aku kadang-kadang …

5 Tips to writing a research paper in college

To graduate from college, you need to write a research paper related to your topic …

Otakku kelaut…..

Sambil baca, aku mohon korang mainkan playlist ni…ambik mood kelaut aku. Kalau korang sudilah…kalau korang …

Basic Geomatic Report format

Assalamualaikum and Hello there again! Alhamdulillah penerangan untuk semua subjek sepanjang semester dah pun habis …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top