20 facts about me?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
  1. Anak ke-4 dari 7 beradik.
  2. Pendiam (seperti yang tercatat dalam rekod sekolah)
  3. Ambil PMR ketika usia 18 tahun dan SPM 20 tahun..
  4. Takut pada kamera…
  5. Tinggi hanya 147cm dari bumi. (dan diakui kerendahannya…)
  6. Peminat makanan Jepun!
  7. Bekas student SK Anchi, ITS@ASBM, SMU (A)Hamidiah, MPI, MAIP, UiTM Arau
  8. Suka berfalsafah dan lebih kepada merapu meraban…tak kira masa.
  9. Suka dengan watak dalam novel soalnya hati karya Nurul Syahida: Pyan, sebab dia adalah dia…dan harap sangat dapat jumpa pyan in real life…hahahahah berangan!
  10. Fashion criminal….
  11. Berimpian nak bekerja di German. (takde sebab kukuh..)
  12. Peminat komik afiq dan nazry.
  13. Tak minat dengan nama sendiri…(entah sebab apa…tiap kali nak introduce diri sendiri, rasa macam…oh God! why my name sound like that?)
  14. Sentimental person. Sebab suka simpan diari dan barang-barang yang dimata orang takde nilai…
  15. Berdarah bidayuh, sebelah umi dan jawa, sebelah ayah – tapi tak pandai kedua-dua bahasa…-
  16. Rekod bersih. (poyo je…sebab tak pernah ada hati nak bagi commitment dekat makhluk lain…)
  17. Minat movie yang boleh buat dia bersemangat untuk jalani hidup. Macam walter mitty, Forrest Gump, Terbaik dari langit, Saving Private Ryan…dan banyak sampai tak tersenarai!
  18. Hantu buku…lagi-lagi tulisan Nurul Syahida, Pingu Toha, RAM, Noor Suraya, Robert T.Kiyosaki…
  19. Ambivert person.
  20. ‘Lone wolf’

***THANKS FOR READING!***

Keep reading on

PRIVACY IS THE TOP CONCERN ABOUT WEARABLES DEVICES

Wearable devices have gained great popularity in the health and sports sectors. The technology has …

Jom Meriahkan Contest #Dearsofie

!ON GOING CONTEST! TAMAT SUDAH!!! Caranya:Korang hanya perlu komen dekat entri ni dengan ayat; “#Dearsofie….” …

Selagi cuti masih ada…

Dalam debaran persiapan untuk ke fasa kehidupan seterusnya, ada satu benda yang aku agak sukar …

How to Draft the Perfect Resume

When it comes to finding a job, besides having the will and disposition to do …

Ceritera Ramadhan…

Salam Ramadhan Al-Mubarak kepada semua!  Sebelum memulakan entri dengan lebih lanjut, bersamalah kita menghadiahkan Al-Fatihah …

Terbang dilangit atau Renang didasar….

Aku tak taulah pasal apa ayat aku sejak dua menjak ni macam ‘berat’ je nak …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *