Month: June 2019

What happens when you change your blog platform?

Masuk bulan Julai ni, genaplah lima bulan aku tukar platform blogging daripada Blogger ke Nexbuilder. (Sorry gais aku masih tak punya kajian dan data yang mendalam mengenai Nexcipher untuk direview, bagi peluang aku habis final dulu, then baru aku boleh bentang dan kupas isu Nexcipher ni lebih mendalam-cakap jelah kau nak chill dengan Netflix, kan …

What happens when you change your blog platform? Read More »

Person in front desktop holding the coffee mug

Never There…

Do you think about me cause I don’t have any doubt you must in this life Even though you’re never there, I didn’t feel you disappear from sight, you did it well. Dua bulan yang lepas, Sum 41 ada keluarkan album baru diorang yang berjudul ‘Order in Decline’. Dan dalam album ni aku dah berjuta …

Never There… Read More »

Allergic raya?

Soal tentang raya, mungkin semua orang bayang saat gembira, meriah, senyum, kesibukan menyediakan juadah, kuih raya, kek dan sebagainya. Tapi bagi aku, raya itu suatu yang memenatkan. Ia suatu yang hitam kelabu, hujan ribut, teriakan, jeritan, marah dan sesuatu yang menyerabutkan. Ianya sudah menular menjadi alahan memakan diri sampai aku terpaksa buat satu entri untuk …

Allergic raya? Read More »

Photo by Rakicevic Nenad from Pexels
Scroll to Top