Month: August 2014

Jangan Terpedaya!!!

Gambar sekadar hiasan Cerita 1 Keluar dari library, tiba-tiba mata aku terpandang sekeping ‘sticky notes’ betul-betul atas beg. Aik, siapa pulak letak nota macam zaman klasik ni? Aku ambil dan baca. Amboi,…ni mesti tersilap letak ni. Tak makanlah ayat macam tu…huhuhu(even pernah berangan gak ada orang buat kat aku macam tu…hahahah) sebab sedar diri, aku andaikan …

Jangan Terpedaya!!! Read More »

Scroll to Top