Traveloka Contest: Congratulations 2nd WEEK WINNERS!!!

December 15, 2016

Kalau korang perasanlah kan, sejak hujung bulan November lepas ramai blogger menyertai contest dari Traveloka. Dan minggu lepas dah keluar pemenang mingguan. Antara pemenangnya adalah Busyra Takiyuddin, Shahida Dzulkafli, Aisyah Nyais dan lain-lain...TAHNIAH aku ucapkan kepada pemenang minggu pertama!!!

And........

Minggu ni, senarai pemenang untuk minggu kedua pulak, baru je keluar semalam...dan....

Aku macam tak percaya giler yang nama aku ADA!!! 


Alhamdulillah!!! 

Dan antara blogger yang menang contest untuk minggu ni yang aku kenal adalah BV. Tahniah BV!!! 

So...how my feeling? 
- excited -ini tak tipu...-memang tak percaya sebab, artikel tu baru je siar baru ni, dan selang dua tiga hari, dapat jadi pemenang mingguan...memang rasa macam nak Lari terus ke El Nido weh! serius!

Kepada semua yang aku mention / tag masa share kat Fesbuk hari tu, terima kasih tak terhingga untuk korang! 😊 Support dari kalianlah yang membantu aku untuk 'lari' ke El Nido ni...

So, itu saja untuk hari ni. 

Kepada peserta lain, ALL THE BEST! Masih jauh lagi misi pelarian kita ini. Dan semoga impian kita semua untuk menjejak kaki ke destinasi pilihan akan BERJAYA!

Thanks for reading!

40 comments

  1. Tahniah...nak ikut lari ke El Nido boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik ila :D
      boleh sangat! the more the merrier right? ^_^
      jom jom!

      Delete
  2. congrats kakkkk. kmk indah yg rasa happy bila nampak nama ktk ngan kak bv menang marek hahaha mun dapat grand prize klak ajak kmk skali pergi :P hahaha just kidding >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you tashiraaa!! yalah...mun kamek tok roomate yg jerit gembira...insyaAllah...doakan dapat ke final...udah macam AF pulang...hahahhah

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih dan tahniah jugak!
      jom jom...

      Delete
  4. tahniaahhhh n maksehhh sofieeeee. sama juak kmk pun rasa excited juak. hahahhahaha
    worth it kan. hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalaah! kus semangat...tok pun debar agik tunggu nok final...takut eih rasa hati tok...hahahaha
      all the best utk kitak!

      Delete
  5. Wah tahniahh. Ramai blogger dah join. Sempat lagi x kalau cik renex nak mencuba nasib?huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik renex!
      sempat lagi nak join ni! cepat2 join!

      Delete
  6. Salam singgah sini...wahh...tahniah sofie...

    ReplyDelete
  7. wahwahh congrts ! =D
    Insyllah smoga menang jg hadiah utama amin =)

    ReplyDelete
  8. Tahniahhhhhhhh!!! Enjoy your 'lari' to El Nido! tak sia2 post kat facebook haritu.haha

    Congrats againnn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukran fadhillah!!!!!! (can't stop from calling u fadhil ^_^!)
      alhamdulillah....

      Delete
  9. nanti menag, tak minta banyak, nak ole ole jee .. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...yang itu insyaAllah....doakan saya kim chaa!!! ^_^

      Delete
  10. Wahh tahniah weh. Ni yg kau tag hari tu ni. Baru hari ni aku baca sebenarnya. Sorry la aku jarang bukak fb tu sbb dia tak link pun dgn fb personal aku.. Huhu

    Btw tahniah sekali lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uuuuu...terima kasih bro! haah aku segan gak nak main tag tag org ni sebenarnya..tapi itu syarat dia...hahahahha terima kasih!!!
      ^_^

      Delete
  11. Tahniah, tapi kena buat kt fb gak ke..kalau dha kat bog

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nona! ha'ah..sebab tu termaktub dalam syarat dia...

      Delete
  12. Replies
    1. minggu ke-4? hehehhe xsempat nak hupdate...

      Delete
  13. tahniah, boleh la plan next holiday ke mana..

    ReplyDelete

© SOFIE ADIE. Design by FCD.