Throwback 2019

Aku lambatkah untuk throwback? Nah…I still got time lorh.

Alhamdulillah aku baru sudah siap merekod episod ketiga season 2. Jujur cakap episod itu aku edit dengan air mata kot. Sob sob sob….aku cuba untuk tidak menangis, tapi ia seolah automatik.

So, tak mau cerita panjang. Aku sum up peristiwa yang berlaku secara ringkas sepanjang 2019.

  • Terlepas paper subjek Investment
  • Berhenti kerja as sales assistant selepas dua tahun demi FYP
  • Found Nilediting pada bulan Ramadhan
  • Alhamdulillah dapat A bagi subjek FYP
  • Tolong team Gugu buat kali pertama
  • Retake subject Investment
  • Layan Endgame dua kali. Dua-dua tu nangis jugak
  • Layan Far From Home sendirian.
  • 4 bulan intern di JPPH UiTM Shah Alam.
  • Officially revamp Orang on September.
  • Start jadi adhoc part time di Mojoskins
  • Join kelas menulis skrip teater by Anomalist
  • Join program GraceLab anjuran Masmed UiTM Shah Alam.
  • Last movie time di wayang adalah Maleficient 2.

Tu je kot yang berlaku. Tak menarik mana pun. Tapi syukur sebab masih hidup. Cerita panjang pasal throwback boleh dengar dekat Spotify. Aku just nak jemput masuk 2020.

Buatlah macam rumah sendiri yob. Aku malas nak layan kau. Papehal be good be nice. Aku tadak mood nak celebrate kau beria sangat.

Nanti aku dah ada mood, tengoklah aku nak buat apa.

Chiao!

Kongsi 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terima Kasih Daun Keladi! 

Scroll to Top