Hilang

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Mencari sesuatu yang sukar dimengerti
Memahami yang hidup tiada ganti
Yang mati tiada pergi
Kerana memori utuh di hati
Berat bebannya
Lama sudah tidak bersuara
Dalam helaannya…
Berlinang air mata…
Kemana kau hilang jiwa?
Hilang semakin dalam
Lemas semakin karam
Biarkan saja jiwa itu terusan hilang
Mengertilah dia pulang
Kini mungkin bukan waktunya
Kelak belum tentu menjelang
Sampai waktu hidupnya tiada berorang
Yang tinggal jasad dan tulang…

Keep reading on

Rant on Kawan

Kawan… Aku tak pernah jemu untuk bersembang dengan diri sendiri. Bukan sebab aku gila atau …

Bila umi tanya…

“ASSALAMUALAIKUM”Cerita petang tadi.Sambil main sim dan makan buah jambu cicah asam dengan umi.Umi: Result dah …

Chapter 4 @Arau

Tak dapat lagi befday kat rumah. huhuhuTapi hari tu dah sambut awal sekali dengan my …

#Gift4them: Dalam proses

First of all, aku minta maaf kepada semua rakan blogger sebab dah dua hari tak …

Pyan aka Ammar Sufian

“ASSALAMUALAIKUM”Ini bukan kisah syok sendiri, tapi realiti yang tak pernah wujud.Kisah si Pyan ni bermula …

The Top 4 Tips To Keeping Your Family Safe

Your family is precious and important to your life. One of the greatest gifts you …

Any thought?

0 thoughts on “Hilang”

  1. hai sofie adie! aduhhh terasa lamanya k.ana tak mai singgah. ampunkan dakuuuuuuu huhu~ psttt~ jangan terlalu lama menghilang. kena keluar dari sarang supaya dpt melebarkan sayap terbang melepasi gerbang yang terpampang. gitttewwww~ eheeee 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top