Penangan Ostwind!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Move On zillion time
Too March stories
Self Care On A Budget
Pilihan kehidupan
Come back blog mission
“ASSALAMUALAIKUM”

Pernah tengok tak cerita Ostwind?
Cerita tentang kuda yang bernama ‘Ostwind’??
Ostwind ni maksud dalam BI nya adalah ‘Windstorm’. Cerita ni terbaiklah..patut dibuat koleksi dan jadi salah satu cerita yang tak akan di delete.
Cerita ni dulu pernah ditayangkan di Astro A-List. Masa tu setiap kali ulang, setiap kali tu jugaklah aku tengok. Tak jemu langsung!

Poster Ostwind

Cerita pasal ‘ostwind’ membuatkan aku rasa berbangga! hahahaha
Eh, lupa pulak nak bagitau yang cerita ni fully Germany..
(salah satu faktor aku ‘jatuh cinta’ dengan cerita ni..hehehehe)
Baru-baru ni ‘Ostwind 2’ dah ditayangkan. Tapi sayangnya tidak di Malaysia. 
Huhuhuhuh…sayangnya. Bilalah nak dimainkan pulak, itu tak tau. Nak cari pun susah giler nak mati..
Habis segala soundtracknya aku download…dengar soundtrack pun boleh terkenang pastu sengih sorang…hahahaha

(Memang diakuilah orang German ni cantik and handsome belaka…)
Bilalah dapat pergi German?? *entah!*
Tak payah German, kuda pun tak pernah..hahaha
Wish sangat satu hari nanti dapat pergi sana…
Dan jerit kuat-kuat;
“GERMAN I’M COMING!!!”
(Amin…)

The horse is a mirror to your soul…
and sometimes you might not like what you see in the mirror.”
-Buck Brannaman-

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading