Penangan Ostwind!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”

Pernah tengok tak cerita Ostwind?
Cerita tentang kuda yang bernama ‘Ostwind’??
Ostwind ni maksud dalam BI nya adalah ‘Windstorm’. Cerita ni terbaiklah..patut dibuat koleksi dan jadi salah satu cerita yang tak akan di delete.
Cerita ni dulu pernah ditayangkan di Astro A-List. Masa tu setiap kali ulang, setiap kali tu jugaklah aku tengok. Tak jemu langsung!

Poster Ostwind

Cerita pasal ‘ostwind’ membuatkan aku rasa berbangga! hahahaha
Eh, lupa pulak nak bagitau yang cerita ni fully Germany..
(salah satu faktor aku ‘jatuh cinta’ dengan cerita ni..hehehehe)
Baru-baru ni ‘Ostwind 2’ dah ditayangkan. Tapi sayangnya tidak di Malaysia. 
Huhuhuhuh…sayangnya. Bilalah nak dimainkan pulak, itu tak tau. Nak cari pun susah giler nak mati..
Habis segala soundtracknya aku download…dengar soundtrack pun boleh terkenang pastu sengih sorang…hahahaha

(Memang diakuilah orang German ni cantik and handsome belaka…)
Bilalah dapat pergi German?? *entah!*
Tak payah German, kuda pun tak pernah..hahaha
Wish sangat satu hari nanti dapat pergi sana…
Dan jerit kuat-kuat;
“GERMAN I’M COMING!!!”
(Amin…)

The horse is a mirror to your soul…
and sometimes you might not like what you see in the mirror.”
-Buck Brannaman-

Keep reading on

Asing.

‘Cik datang sini shopping ke?’ tanya Encik Grab Car. Aku hanya angguk dan mengiyakan. ‘Haah, …

Terbang dilangit atau Renang didasar….

Aku tak taulah pasal apa ayat aku sejak dua menjak ni macam ‘berat’ je nak …

Salam AidilFitri dari Miri

Holla there! Kabare kalian semua? Aku doakan korang semua sihat hendaknya sempena bulan syawal ni. …

Plaster dan Platform B2

Ceritanya selalu tidak berkait. Ceritanya, selalu tidak habis. Jarang pernah ditemui jawapan. Selalu kepusingan mencari …

I heart Ramadhan 1440H

Alhamdulillah masih dipertemukan lagi dengan Ramadhan yang ke-27. Walaupun aku tidaklah puasa seawal umur 1 …

Geomatik di UiTM Arau

Assalamualaikum and hello there! Kalau korang pernah baca mana-mana entri berkaitan dengan geomatik dari blog …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *