Goodbye Part 4!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”

Semalam,
Itu semua semalam yang berlalu. 
Semalam yang penuh dengan pelbagai memori…

Tahun yang penuh drama dan air peluh…
Kadang memandang sekilas pada kenangan membantu aku untuk sedar diri.
Sedar mana duduk diri aku.

Dan selamat datang Part 5!

Sinar semalam menyuluh hari mendatang.
Biar kelam memadam gundah di hati..
Tetap berjuang,
Walau diri tak berani…

Keep reading on

When I spit it out….

Bila kita dapat meluahkan segala rasa berbuku pada orang yang sepatutnya, ada satu benda yang …

Nota untuk Pembaca…

Minggu depan aku ada hydro camp. Subjek terakhir dalam sesi praktikal. Dalam tempoh tu, aku …

JPJ Story from Miri

Alhamdulillah tamat sudah sesi belajar memandu aku tepat pukul 12:50 tadi. Syukur sangat ditemani hujan …

Mengintai tabir 2017

Yeah, ada seminggu lebih lagi 2017 akan persembahkan dirinya sebagai watak utama. Minggu yang sudah …

How I spent my last semester break

Cuti sem lepas dah dua minggu habis. Tapi lagak aku macam baru je lepas habis! …

Definisi “Tengok jer…”

Aku terpanggil untuk membuat entri ini setelah dua bulan berkecimpung dalam dunia ‘part-timer’ disebuah kedai …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *