Featured blogger by Kak Shikin

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest

Kabare readers sekalian!

Now I’m back for good. Hopefully semangat berblogging ini istiqomah mekar hinggalah bila-bila.

Dia ada je mood nak update apa semua tu kan…tapi biasalah, ada je benda yang buat aku maaalaaaas giler nak update. Nak kata busy tu, idokle busy mana. Semester bagi tahun kedua pun tamat. Ini pun dok sibuk memikirkan perkara orang dewasa. (God! Do I really need to grown up?? Adulthood is killing me dude!)

Menjadi Sahabat Blogger Pilihan Starlavenderluna

Alhamdulillah, semangat blogging kini tampil selepas diseru oleh blogger Kak Shikin. Thank you kak, sebab jadikan blog saya sebagai sahabat blogger pilihan akak. Semoga dimurahkan rezeki untuk akak dan dipermudahkan segala urusan. Ha…kalau korang semua nak jadi featured blogger blog kak shikin ni, kenalah aktif blogwalking ke blog beliau. 😎

Blog, header,

Saya kenal kak shikin sebab beliau join contest yang dua tahun lepas. Yeah, aku pun dah stop jadi penganjur contest sejak sambung degree…Serius, nak handle contest dari awal sampai akhir itu, sungguhlah bukan suatu perkara yang mudah…lagi-lagi part nak kasi hadiah dan cari pemenang….Allah…..sukarnya sampai rasa macam serba salah giler.

Jadi buat pembaca yang baru lagi dengan blog kak shikin ni, dijemput terjah ke blog beliau. Kak shikin ni memang boleh dikatakan sangat supportive dengan rakan-rakan blogger. Lagi-lagi buat blogger baru. Telah lagi kalau korang blogger lama, nama tu dah semacam familiar sangat dah. Sampai boleh da jemput ke majlis open house or kenduri kendara……(InsyaAllah…)

Okaylah, sampai disini dulu pertemuan kita buat hari ni. Semoga berjumpa lagi di lain waktu. Apa-apa hal aku doakan semoga setiap urusan kita semua dipermudahkan dan diberi kesenangan.

Till then,

Ila liqa’ wa maa’salamah!

Keep reading on

Move On Edisi Ramadhan Syawal 1439H

Ini bukanlah cerita perihal move on seperti yang didambakan oleh semua orang. Ini adalah cerita …

Pilihan kehidupan

Dalam tahun ni, kemungkinan aku akan tamat belajar. InsyaAllah. Doakan segalanya dipermudahkan. 2019 adalah tahun …

#Gift4them: Dalam proses

First of all, aku minta maaf kepada semua rakan blogger sebab dah dua hari tak …

Walkman Wednesday #2: Sendiri lagi…

Free Download WordPress ThemesDownload Premium WordPress Themes FreeDownload Premium WordPress Themes FreeDownload WordPress Themes Freeudemy …

#Gift4them: Kena return??

Seusai balik dari kerja praktikal petang tadi, aku agak terkejutlah tengok bungkusan yang ‘seperti ku kenal tapi …

Bukan Sekadar Header…

Bukan Sekadar Header. Header blog adalah impression utama bila orang datang menjengah blog kita. Dari …

Any thought?

0 thoughts on “Featured blogger by Kak Shikin”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *