Hello September!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
I heart Ramadhan 1440H
Peluang
Endgame dan Hantu Kabel
Move On zillion time
Salam Aidil Adha buat semua. Moga hari ni lebih baik dari semalam dan hari sebelumnya. Amin!
Masuk hari ni, adalah hari terakhir aku bercuti dan bersenang lenang di Miri. Yup! Aku balik  miri empat hari saja. Untuk meraikan majlis perkahwinan kakak yang ketiga, semalam..
Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Kitaorang sempat lagi lepak makan KFC dan tengok sunset dekat Tanjung Lobang. What a nice view to remember…maklumlah duduk sana mana ada nak enjoy the sunset sangat. Kerjanya dalam bangunan saja, masuk pagi. Balik malam confirm lah dah gelapkan?
So, senja memang tak terasa bila waktunya…
Thank God August dah berlalu. Bukan sebab apa, tapi sungguhlah aku terasa lama benar Ogos kali ni. Mungkin terlalu banyak insiden yang berlaku sehingga aku terasa Ogos terlalu panjang. Dan lemau nak habiskannya…๐Ÿ˜ช
Tak lama lagi semua student akan masuk pengajian seperti biasa. Ada yang baru masuk tu, aku ucapkan tahniah dan selamat maju jaya dalam menyambung pelajaran. Aku pulak baru nak masuk tahun kedua ijazah. Tak terasa ambil ijazah. Rasa macam masih diploma lagi..๐Ÿ˜…
Malam ni punya flight delay katanya. So, aku kenalah berkemas awal. Balik bawak satu beg saja. Malas nak bawak banyak -banyak.
See you next journey ya!
sunset, view, tanjung lobang
p/s: wake me up when september end…

Keep reading on

Any thought?

0 thoughts on “Hello September!”

  1. kan??? ikutkan nak stay sampai habis awan mega. tapi tak molek pulak. datanglah nina…dialu2kan kedatangan ke miri…saya sendiri pun tak habis explore miri tu alahai…huhuhuhu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading