Review Blog Pemenang Giveaway February Daebak by Aku Bukan Innocent

March 02, 2016

First of all, aku nak ucapkan tahniah kepada semua pemenang Giveaway February Daebak by Aku Bukan Innocent! Dan salah seorang pemenangnya adalah aku jugak! hahahahhaha....thanks kepada semua sponsor dan juga penganjur! Buat sesiapa yang join GA tu, tapi belum semak lagi keputusan, bolehlah klik sini

Dalam segmen ni, aku adalah salah seorang sponsornya. Dan peserta yang memenangi hadiah dari pihak aku adalah.......jeng jeng jeng.....



Blog ni adalah milik opie atau nama panjangnya Siti Sorfiena Syasha. Panjangkan nama tuh...tapi aku panggil opie je....bolehkan opie? dia pun senyum...boleh je...(hahahahha memandai je aku nih...)

Okaylah, memandangkan aku hantar agak lambat hadiah kepada opie, jadi aku nak buat review sikit blog-blog dia. Kalau siapa belum kenal opie, bolehlah klik link kat atas. Untuk makluman korang, opie nih ada dua blog tau...yang menang ni merupakan blog kedua dia yang dikhususkan untuk join segmen. Satu lagi blog dikhususkan untuk benda-benda rasmi atau official blog. Bawah ni aku sertakan link untk blog pertama opie...


Kalau nak tengok ke follow ke blog opie, bolehlah klik link-link yang aku sertakan ni...Based on blog opie, dia merupakan photographer dan merupakan student di UiTM, Melaka. Tengah aku godek-godek blog first dia, ternampak satu entri yang begitu...jap, opie terserempak dengan sape tu?....happynya oppie....tapi entry tu pun dah lama...aku je yang baru bukak hehehheheh....

Kepada opie, tahniah aku ucapkan sebab menang. Dan keduanya minta maaf sebab penghantaran hadiah mungkin agak lambat. Tapi, insyaAllah akan diselesaikan dalam bulan tiga ni. Jangan risau k?

7 comments

  1. alhamdulillah...sponser dan review juga ya,,bagus2...terbaiklah :)

    ReplyDelete
  2. terus nak bukak emel, balas msg sofie. T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah sampai gitu skali nina...huhuhuhu
      saya pun xbls lagi poskad dari nina...hope saya jumpa poskad utk nina..

      Delete
  3. salam sofie! ...
    alahai kenapa buat macam tu, InsyaAllah nanti dia on dia balas la kot sabar eh sofie

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam yana,
      sibuk kot...haah nanti dia on baru balas....masih dalam proses untuk bersabar....huhuhuhuhu
      thanks yana!

      Delete
  4. hehehehe, terserempak dengan crush :P
    thanks kak sofie ^^

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.