AVON ONLINE: Produk kecantikan untuk wanita

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Wanita dengan kecantikan sangatlah sinonim. Soal tentang wanita mesti ada kaitan dengan cantik. Bila cantik, sama dengan barang make up.

Equation: wanita = cantik = make up.

Ha, sebut pasal barang make up, tak semua orang mampu untuk bergaya dengan jenama yang mahal. Jadi pilihan yang terbaik dia adalah produk kecantikan dari Avon. Berjenama dan mampu milik.
Ada sesetengah dari kita berkemungkinan lebih minat make up yang neutral, simple dan fresh branded. Makanya disini aku nak recommend dekat korang beberapa Avon online beauty product yang akan memikat naluri wanita korang. Ecececeh….let’s we take a look first. Mana tau kalau ada yang masih mencari-cari make up yang sesuai untuk presentation ke, interview ke, atau viva nanti….
Pertamanya adalah lipstick. Ini memang wajib untuk serlahkan lagi keyakinan korang masa interview. Nampak lebih segar gitu! Dia ada macam-macam pilihan warna. Dari nude, pink, bright red to bold colors.


Keduanya pulak adalah eyeshadow. Fungsi eyeshadow ni adalah untuk bagi mata kita nampak lebih segar dan bergaya. Nak buat ala-ala smokey eyes pun boleh dengan produk dari Avon ni. Korang boleh juga padankan warna eyeshadow dengan semua tema. Tapi rasanya, smokey eyes tu memang feveret la…nampak kelas gitu!
Last but not least, adalah blush. Blusher ni nampak je macam kurang penting. Tapi sebenarnya sangat penting kalau kita tahu menggayakannya. Tak semesstinya korang pakai blusher hanya pada sesetengah events…korang boleh jugak guna masa nak buat aktiviti lasak, masa survey site project dan macam-macam! Kasi muka kita seri sikitlah dengan guna blush. Tapi jangan pulak over sangat. Karang tak pasal jadi hantu opera pulak! Alolahai!

So, amacam? Dah ada idea nak guna apa untuk hari-hari besar korang? Kalau kita pakai make up ni, dia macam confidentlah sikit. Betul dak? Tapi satu nak pesan, make up biarlah bersesuaian, barulah nampak segar dan manis bergaya!
Thanx for reading!

Keep reading on

Masak oh Masak!

Masak ni ada banyak kategori. Masakan panas, berat, pastri, bake, dessert, etc….yang penting semua menghasilkan …

February Rant in one post

Orang kata, kalau kita ada idea, kita tak boleh perapkan dia dalam memori dengan niat akan …

Tips memilih tempat praktikal

Istilah praktikal sangat sinonim bagi pelajar di universiti. Selalunya praktikal akan dijalankan pada tahun akhir …

One step ahead…

Hello dearest readers, Have you ever thought about upgrading your blog status to another level? …

Gifts Less Ordinary: A luxury corporate gifting

A warm reminder: Kindly leave if you don’t like to read about the sponsored post. …

Rant on unpopular

“ASSALAMUALAIKUM”Ini bukan blog syok sendiri tapi realiti yang tak pernah wujud. Popular, tak popular…semuanya sama …

Any thought?

0 thoughts on “AVON ONLINE: Produk kecantikan untuk wanita”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *