Berubahkah aku?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”
Hello there!
Aku just nak tanya…
Kalau kawan lama korang, datang jumpa korang yang sekarang…
Tapi korang dah tak sama macam yang diorang kenal masa dulu,
korang rasa serba salah tak?
Masih ‘menanti sebuah  jawaban’ (lagu Padi)

Keep reading on

Saving Private Ryan

“ASSALAMUALAIKUM” Sejak ‘jatuh hati’ dengan cerita-cerita army, aku dengan rajinnya pergilah mencari ‘Top 10 Best …

Hey 2017, it’s time to Sayonara

Ada orang cakap 2017 will teach us to be strong. Dan ianya amat benar. So, …

Review Blog Fatin Liyana

Holla there! Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada Fatin Liyana kerana berjaya menjadi salah seorang pemenang …

Batman vs Superman?

Hello there! Alhamdulillah masa GA MBO Cinema yang lepas, aku dapatlah dikira sebagai salah seorang …

Mengintai tabir 2017

Yeah, ada seminggu lebih lagi 2017 akan persembahkan dirinya sebagai watak utama. Minggu yang sudah …

Move On Edisi Ramadhan Syawal 1439H

Ini bukanlah cerita perihal move on seperti yang didambakan oleh semua orang. Ini adalah cerita …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *