Maaf Dari Hati…

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”

Jauh dari sudut hati ni, aku nak minta maaf sangat-sangat untuk semua yang pernah menyinggah sini, yang follow, yang komen yang tinggalkan jejak….
yang aku dah lama tak komen…silent reader aje…
Di atas semua kekasaran bahasa dalam penulisan, siapa tahu ada yang tersayat jiwa tika membaca…
Maaf kalau ada yang aku tak balas ke hapa semua selama menyelam dalam dunia blog ni…
Sebenarnya kalau ditimbang tara blog aku ni, tak layak pun di siar…hahahah
Banyak merapu dari input…tapi itulah tangan dengan minda aku ni 
sik pande dok ternah mun orang sarawak madah!
Mala ajak mok berloya sia sinek…

Apa-apa pun maaf dari hati untuk Sofarz sebab guna tajuk lagu sebagai tajuk entri..
Suka sangat dengar lagu ni, tak pernah jemu…seolah dari hati…
Nampak tu nak minta maaf pun boleh lari fokus..
Abaikan semua tu…
Yang penting peluang meminta maaf di hari raya aku takkan lepaskan…
Memang orang kata;
‘Jangan tunggu raya baru mintak maaf!’

Tapi, raya adalah peluang terbaik untuk sebuah kemaafan…

Keep reading on

Geomatik: Kehendak atau Tiada Pilihan?

Pengalaman ni aku nak share kepada semua yang telah, akan, bakal bergelar salah seorang dari …

Aku dan Lindsey Stirling

“ASSALAMUALAIKUM”Cerita tentang aku dan lindsey? Aku dan Lindsey Stirling? ‘Bagi aku observ dulu, tang mana …

Bebas berantai

Bebas berantai ni dia punya lingkungan tak besar. Radius dia pun tak panjang. Macam sempadan …

Bila blog hilang kompas…

Siapa pernah rasa macam ni? Rasa macam blog korang dah jauh dari motif utama korang …

Rant on cermin mata

Cermin mata. Siapa pakai cermin mata mesti faham semua perasaan yang dilalui oleh setiap yang …

Lepak Ahad

“ASSALAMUALAIKUM”Iyap! lusa paper Hydro…dan aku boleh lagi pergi lepak-lepak di tempat wajib pelajar uitm Arau…mana …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *