Ramadhan vs Bazaar?!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Assalamualaikum w.b.t…
First of all aku ucapkan selamat berpuasa bagi seluruh muslim di atas muka bumi ni.

Cerita sehari sebelum ramadhan…
Aku dengan member aku dua orang keluar ke Arau maklum nak cari stok untuk bersahur. Sampai je depan C-Mart tu, aku konfius…
“Esok puasa ke raya?”

Mak aih…meriahnya dekat situ macam nak shopping untuk raya je gamaknya. Siap dengan banner bagai dah ucapkan ‘SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI” Amboi!

Habis cerita!

Bazaar di UiTM Arau.
Status: sangat meriah!
Gerai ada lebih kurang 50 macam tulah..
Makanan most wanted: Nasi kerabu!
Makanan paling banyak dijual: Nasi Kerabu, Nasi Ayam
Beroperasi dari 4 petang sampai 7
mailah lambat, gerenti makanan dah habis..hahahahaha

Last sekali nak ucapkan maaf zahir batin semua!!!

*status menaip: lesu dan tak bermaya
*idea: kering dan tak bernas…

Keep reading on

Our Times buat aku tergila-gila!

Oh God! Still tersengih sendiri time entri ni ditaip! Cool down jap….Dah okey kot!  Our …

Puisi Senja di bandaraya…

Puisi? Aku tidak memanggil ia puisi Aku panggil ia coretan. Coretan hati yang lara Masih …

Senario musim final exam

Masa final adalah masa dimana semua jenis tabiat manusia sedikit terserlah. Macam-macam cara, style dan …

Salam dari Miri…

Holla! Alhamdulillah…akhirnya kami (aku dan adik aku) selamat mendarat di tanah tumpah darahku….ibu pertiwiku…… Rakyat …

Pohon Kecil

Minggu lepas banyak peristiwa. Tapi aku tangguh lagi untuk bercerita dengan alasan internet giler slow-na-matey! …

Most Welcome!

“ASSALAMUALAIKUM”Alhamdulillah, selesai sudah proses penghantaran hadiah kepada pembaca.Terima kasih banyak-banyak sebab sudi menerima hadiah kecil …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *