Ramadhan vs Bazaar?!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Move On zillion time
Too March stories
Self Care On A Budget
Pilihan kehidupan
Come back blog mission
Assalamualaikum w.b.t…
First of all aku ucapkan selamat berpuasa bagi seluruh muslim di atas muka bumi ni.

Cerita sehari sebelum ramadhan…
Aku dengan member aku dua orang keluar ke Arau maklum nak cari stok untuk bersahur. Sampai je depan C-Mart tu, aku konfius…
“Esok puasa ke raya?”

Mak aih…meriahnya dekat situ macam nak shopping untuk raya je gamaknya. Siap dengan banner bagai dah ucapkan ‘SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI” Amboi!

Habis cerita!

Bazaar di UiTM Arau.
Status: sangat meriah!
Gerai ada lebih kurang 50 macam tulah..
Makanan most wanted: Nasi kerabu!
Makanan paling banyak dijual: Nasi Kerabu, Nasi Ayam
Beroperasi dari 4 petang sampai 7
mailah lambat, gerenti makanan dah habis..hahahahaha

Last sekali nak ucapkan maaf zahir batin semua!!!

*status menaip: lesu dan tak bermaya
*idea: kering dan tak bernas…

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading