The Cloud Song, just for you…

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest

Aku ada satu lagu. Lagu tu first time aku dengar dalam aeon. Yah, kadang aeon punya lagu ni bosan nak mati! Tapi, ada sesetengahnya pulak, buat aku ulang dengar banyak kali. Dan salah satu lagu bertuah di halwa telinga aku adalah lagu nyanyian Meiko, The cloud song.

Masa tu, aku tengah fed up pasal apa aku dah lupa. Aku pergi toilet cuba refresh balik diri. Cuci muka, basuh tangan, termenung tengok air sinki. Dan lagu ni bermain di pembesar suara. Seakan memujuk…terasa lembutnya.

Aku tak tahulah. Tapi, sungguh lagu ni, buat aku sedih jugaklah. Hahahaha…

Dan lagu ni adalah lagu terakhir aku download sebelum aku langgan Spotify secara premium. Dah layan Spotify, mana ada nak download manual dah. Senang!

In case, korang pun ada tempuhi hari-hari yang sukar. Aku hadiahkan lagu ni untuk korang.

Dah lama sebenar aku peram lagu ni buat simpanan memori. Tapi, sebelum dia pudar…aku publishkan hanya untuk tatapan korang.

Thanks for reading!

May you find the happiness that you have looking for!

Keep reading on

Penangan Ostwind!

“ASSALAMUALAIKUM”Pernah tengok tak cerita Ostwind?Cerita tentang kuda yang bernama ‘Ostwind’??Ostwind ni maksud dalam BI nya …

Jom Meriahkan Contest #Dearsofie

!ON GOING CONTEST! TAMAT SUDAH!!! Caranya:Korang hanya perlu komen dekat entri ni dengan ayat; “#Dearsofie….” …

Hello September!

Salam Aidil Adha buat semua. Moga hari ni lebih baik dari semalam dan hari sebelumnya. …

Pistachio Baskin Robbins??

Panas panas gini makan aiskrim memang sedap. Lagi-lagi kalau dapat offer dari Digi. Ah! jangan risau …

Berbaloikah?

Semenjak dua menjak ni aku kerap ‘ter-melayang’ minda entah ke mana. Jadinya, dua tiga hari …

Blend in, Stand out

Sebenarnya aku tidaklah sesegar mana untuk berkongsi teori kehidupan pada waktu begini. Tapi disebabkan otak …

Any thought?

0 thoughts on “The Cloud Song, just for you…”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *