The Cloud Song, just for you…

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest

Aku ada satu lagu. Lagu tu first time aku dengar dalam aeon. Yah, kadang aeon punya lagu ni bosan nak mati! Tapi, ada sesetengahnya pulak, buat aku ulang dengar banyak kali. Dan salah satu lagu bertuah di halwa telinga aku adalah lagu nyanyian Meiko, The cloud song.

Masa tu, aku tengah fed up pasal apa aku dah lupa. Aku pergi toilet cuba refresh balik diri. Cuci muka, basuh tangan, termenung tengok air sinki. Dan lagu ni bermain di pembesar suara. Seakan memujuk…terasa lembutnya.

Aku tak tahulah. Tapi, sungguh lagu ni, buat aku sedih jugaklah. Hahahaha…

Dan lagu ni adalah lagu terakhir aku download sebelum aku langgan Spotify secara premium. Dah layan Spotify, mana ada nak download manual dah. Senang!

In case, korang pun ada tempuhi hari-hari yang sukar. Aku hadiahkan lagu ni untuk korang.

Dah lama sebenar aku peram lagu ni buat simpanan memori. Tapi, sebelum dia pudar…aku publishkan hanya untuk tatapan korang.

Thanks for reading!

May you find the happiness that you have looking for!

Keep reading on

Diwali di KLCC

Assalamualaikum! and Happy Diwali Malaysian! Yeay esok cuti…itu yang penting tu…hahahah sekarang ni aku menulis …

Sampai bila kawan?

Tarbiahkanlah hati ini bila ia mula menyimpang. Takut tidak berjumpa jalan ia hanyut ke sungai.. …

Rant on unpopular

“ASSALAMUALAIKUM”Ini bukan blog syok sendiri tapi realiti yang tak pernah wujud. Popular, tak popular…semuanya sama …

Never There…

Do you think about me cause I don’t have any doubt you must in this …

Purpose of living

Salam sore buat semua teman-teman yang masih mengintai dibalik talian sambil mengisi minda yang sudah …

Intern Life 2.0

Salam Hari Malaysia buat semua pembaca yang sedang ralit menjalani hari-hari kalian dengan penuh bersemangat. …

Any thought?

0 thoughts on “The Cloud Song, just for you…”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top