The Cloud Song, just for you...

August 15, 2017

Aku ada satu lagu. Lagu tu first time aku dengar dalam aeon. Yah, kadang aeon punya lagu ni bosan nak mati! Tapi, ada sesetengahnya pulak, buat aku ulang dengar banyak kali. Dan salah satu lagu bertuah di halwa telinga aku adalah lagu nyanyian Meiko, The cloud song.

Meiko, song

Masa tu, aku tengah fed up pasal apa aku dah lupa. Aku pergi toilet cuba refresh balik diri. Cuci muka, basuh tangan, termenung tengok air sinki. Dan lagu ni bermain di pembesar suara. Seakan memujuk...terasa lembutnya.

Aku tak tahulah. Tapi, sungguh lagu ni, buat aku sedih jugaklah. Hahahaha...


Dan lagu ni adalah lagu terakhir aku download sebelum aku langgan Spotify secara premium. Dah layan Spotify, mana ada nak download manual dah. Senang! 

In case, korang pun ada tempuhi hari-hari yang sukar. Aku hadiahkan lagu ni untuk korang. 

Dah lama sebenar aku peram lagu ni buat simpanan memori. Tapi, sebelum dia pudar...aku publishkan hanya untuk tatapan korang.

Thanks for reading!
May you find the happiness that you have looking for!

6 comments

  1. dan bila kau menghayati lagu dan kena pd dirimu tika itu. yeah~ #kitasama

    ReplyDelete
  2. Nice song ^^

    Singgah dari https://aimisyafiqah.blogspot.my/2017/08/we-made-it-babe.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking and follow sini..

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.