TOTD: Save your Heart

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Track of the Day: Save your Heart by Mayday Parade….
Aku tau genre muzik kita takkan pernah sama. Itu sedia maklum…
Tapi aku ada satu lagu nih…
(okeh tipu, sebenarnya banyak sangat lagu aku nak bagi…) 
tapi, kali ni aku kasi satu je…
tuju lagu kepada sesiapa yang cuba “Save their heart…”
Thanks for listening!
I try to get up bruh…I try…
Good night……
To “MR.AOURAS, ICT2A”, .. I swear this time I mean it….~mayday parade…~


Sekali dengar lagu dorang nih, macam semua kena dengan mood dan susah pulak nak lepaskan earphone..aih….tidur dulu..still breathing

It’s hard to be a man…but i’m doing all i can….

Keep reading on

Music…describe everything…

Sepatutnya aku letak title post ni dengan tajuk: Jenis muzik yang aku akan dengar. Tapi, bila …

Featured blogger by Kak Shikin

Kabare readers sekalian! Now I’m back for good. Hopefully semangat berblogging ini istiqomah mekar hinggalah …

Maaf, lidah aku berbelit…

“Maaf” Itulah perkataan yang sukar diucapkan jika berlaku perang dingin antara dua benua yang hangat …

Gamophobia

Gamophobia. Orang kata maksud dia adalah seseorang yang fobia pada komitmen seperti perkahwinan. Gamo itu …

I’m 25 and single

Aku ada satu phobia yang aku cipta dalam minda. Nama dia Gamophobia dan philophobia. Dulu, …

Welcome to UiTM Shah Alam!

Holla there! Seperti yang sedia tahu, aku telah pun tukar kos dari Geomatik kepada Pengurusan …

Any thought?

0 thoughts on “TOTD: Save your Heart”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *