Raya, raya dan raya lagi-lagi raya tak habis raya……

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”
Kalau semua orang sedang bersupu-supu upload gambar raya keluarga, aku pun nak sibuk upload gambar raya open house hari tu,,,
Sebelum tu, sukalah aku nak ucapkan 
SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA YANG SUDI MENYINGGAH BLOG AKU DI MUSIM RAYA NI…
Hari tu rumah aku parent aku adalah buat open house. Raya kedua. Busynya mengalahkan kenduri kahwin aje….tengoklah kitaorang siap sibuk aje buat photobooth dengan banner bagai….
(malas pulak nak upload bebanyak gambar, nanti lambat pulak loadingnya…:P )
Malas jugak nak cerita panjang lebar, aku bagi gambar nan empat ini aje yang berkata….

antara juadah yang terhidang 
Mercun memang tak lepas…. 
adik comel sape ni????

Keep reading on

Mengintai Promosi Traveloka Saleabration 2019

Tahun ni kebanyakkan geng-geng Arau aku dah habis belajar. Bila dah habis belajar ni, majority …

Paper Plane by Screen Australia

Ingat tak dengan si Alexander ‘the horrible, terrible, no good bad day’? tapi dalam cerita …

Day 23: Best ke belajar Geomatik?

Holla! Akhirnya, hari ni aku berjaya turun site setelah berkurun lamanya. Tapi, disangka panas ke …

#Gift4them: Dalam proses

First of all, aku minta maaf kepada semua rakan blogger sebab dah dua hari tak …

Serlahkan Gaya Pemakaian Flare Dress

Masa kecil dulu, semua jenis dress akan digelar sebagai gaun. Bila dah besar baru tau, …

Berubahkah aku?

“ASSALAMUALAIKUM”Hello there!Aku just nak tanya…Kalau kawan lama korang, datang jumpa korang yang sekarang…Tapi korang dah …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *