Raya, raya dan raya lagi-lagi raya tak habis raya……

“ASSALAMUALAIKUM”

Kalau semua orang sedang bersupu-supu upload gambar raya keluarga, aku pun nak sibuk upload gambar raya open house hari tu,,,

Sebelum tu, sukalah aku nak ucapkan

SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA YANG SUDI MENYINGGAH BLOG AKU DI MUSIM RAYA NI…

Hari tu rumah aku parent aku adalah buat open house. Raya kedua. Busynya mengalahkan kenduri kahwin aje….tengoklah kitaorang siap sibuk aje buat photobooth dengan banner bagai….

(malas pulak nak upload bebanyak gambar, nanti lambat pulak loadingnya…:P )

Malas jugak nak cerita panjang lebar, aku bagi gambar nan empat ini aje yang berkata….

antara juadah yang terhidang
Mercun memang tak lepas….
adik comel sape ni????

 

Kongsi 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terima Kasih Daun Keladi! 

Scroll to Top