Raya, raya dan raya lagi-lagi raya tak habis raya……

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Move On zillion time
Too March stories
Self Care On A Budget
Pilihan kehidupan
Come back blog mission
“ASSALAMUALAIKUM”
Kalau semua orang sedang bersupu-supu upload gambar raya keluarga, aku pun nak sibuk upload gambar raya open house hari tu,,,
Sebelum tu, sukalah aku nak ucapkan 
SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA YANG SUDI MENYINGGAH BLOG AKU DI MUSIM RAYA NI…
Hari tu rumah aku parent aku adalah buat open house. Raya kedua. Busynya mengalahkan kenduri kahwin aje….tengoklah kitaorang siap sibuk aje buat photobooth dengan banner bagai….
(malas pulak nak upload bebanyak gambar, nanti lambat pulak loadingnya…:P )
Malas jugak nak cerita panjang lebar, aku bagi gambar nan empat ini aje yang berkata….

antara juadah yang terhidang 
Mercun memang tak lepas…. 
adik comel sape ni????

Keep reading on

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading