Raya, raya dan raya lagi-lagi raya tak habis raya......

July 20, 2015

"ASSALAMUALAIKUM"
Kalau semua orang sedang bersupu-supu upload gambar raya keluarga, aku pun nak sibuk upload gambar raya open house hari tu,,,
Sebelum tu, sukalah aku nak ucapkan 
SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA YANG SUDI MENYINGGAH BLOG AKU DI MUSIM RAYA NI...
Hari tu rumah aku parent aku adalah buat open house. Raya kedua. Busynya mengalahkan kenduri kahwin aje....tengoklah kitaorang siap sibuk aje buat photobooth dengan banner bagai....
(malas pulak nak upload bebanyak gambar, nanti lambat pulak loadingnya...:P )
Malas jugak nak cerita panjang lebar, aku bagi gambar nan empat ini aje yang berkata....
antara juadah yang terhidang 
Mercun memang tak lepas.... 
adik comel sape ni????

6 comments

  1. wah siap photobooth meriah sgt

    ReplyDelete
  2. @ma ❥ hahahah lagi meriah kalau semua kawan2 dapt datang....

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya.. bls kunjungan..

    ReplyDelete
  4. waahhhh besnye siap ada photobooth ha. aaahhh lapor la nmpak makanan tu! apsal adik kecik berbaju meayu tu comel sgt??? rawrrrrrr hehehe

    ReplyDelete

© SOFIEADIE. Design by FCD.