Raya, raya dan raya lagi-lagi raya tak habis raya……

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
“ASSALAMUALAIKUM”
Kalau semua orang sedang bersupu-supu upload gambar raya keluarga, aku pun nak sibuk upload gambar raya open house hari tu,,,
Sebelum tu, sukalah aku nak ucapkan 
SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA YANG SUDI MENYINGGAH BLOG AKU DI MUSIM RAYA NI…
Hari tu rumah aku parent aku adalah buat open house. Raya kedua. Busynya mengalahkan kenduri kahwin aje….tengoklah kitaorang siap sibuk aje buat photobooth dengan banner bagai….
(malas pulak nak upload bebanyak gambar, nanti lambat pulak loadingnya…:P )
Malas jugak nak cerita panjang lebar, aku bagi gambar nan empat ini aje yang berkata….

antara juadah yang terhidang 
Mercun memang tak lepas…. 
adik comel sape ni????

Keep reading on

Jalan cerita setiap orang berbeza…

Kau pernah rasa tak? Rasa malu dengan diri sendiri? Pernah? Samalah dengan aku. Aku kadang-kadang …

Hey 2017, it’s time to Sayonara

Ada orang cakap 2017 will teach us to be strong. Dan ianya amat benar. So, …

Disconnected

Aku cuba untuk fokus pada final exam yang masih berbaki dua paper saja lagi baru …

I heart Ramadhan 1440H

Alhamdulillah masih dipertemukan lagi dengan Ramadhan yang ke-27. Walaupun aku tidaklah puasa seawal umur 1 …

Too March stories

Cerita paling besar dalam hidup aku untuk bulan lepas adalah, khabar penutupan kiosk tempat aku …

Miri, Raya dan Hujan.

Salam Aidil Fitri kepada semua warga Muslim yang hidup di muka bumi ini. 😊 Raya mana tahun …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *