“Don’t read!”

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
See!!!
Hangpa degil na, aku dah habaq jangan doq baca!
eh, pasai pa pulak kami degil?
Hang cuma tulis “Don’t read”
Kami bacalah…mana da salah.
Ah, lantaq pi hangpa lah…
hangpa semua DAH TERKENA!!…

Dan Assalamualaikum bloggerz!

Alhamdulillah, berhasil jugak laman journey aku yang tak semengah ni.
Kredit for Lyssa Faizureen
dan juga tutorialnya…
FYI untuk nuroo, hyun myda, Unidentifiedsapien and Shaq 
ini blog baru gua…
WELCOME TO MY JOURNAL
and FOR THOSE WHO ENTER THIS SITE,
YOU ARE LOYAL READERS!!!
salam bloggerHOOD.
Memandangkan dah terBACA, alang-alang tu bacalah sampai habis!

Keep reading on

5 things that changed my life perceptions…

Semalam aku cakap nak tengok Tombiruo. Ah! itu semua omong kosong bila mana aku ternampak …

Ramadhan vs Bazaar?!

Assalamualaikum w.b.t…First of all aku ucapkan selamat berpuasa bagi seluruh muslim di atas muka bumi …

Tawar hati dah…

Kenapa kita perlu jalankan latihan industri? – Sebab nak cari pengalaman dan suasana kerja sebenar. …

5 Tips to moving to Washington

Washington. D.C attracts a lot of people in the world. After all, it is a …

Maybe, one day it will be useful…

Ini adalah frasa yang sangatlah aku kurang gemar bila datangnya mood mengemas aku. Tak kiralah kemas …

Bubur Pedas Sarawak

Musim Ramadhan biasanya semua dari kita akan ada makanan ‘wajib’ masing-masing. Since tahun ni aku …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top