“Don’t read!”

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
See!!!
Hangpa degil na, aku dah habaq jangan doq baca!
eh, pasai pa pulak kami degil?
Hang cuma tulis “Don’t read”
Kami bacalah…mana da salah.
Ah, lantaq pi hangpa lah…
hangpa semua DAH TERKENA!!…

Dan Assalamualaikum bloggerz!

Alhamdulillah, berhasil jugak laman journey aku yang tak semengah ni.
Kredit for Lyssa Faizureen
dan juga tutorialnya…
FYI untuk nuroo, hyun myda, Unidentifiedsapien and Shaq 
ini blog baru gua…
WELCOME TO MY JOURNAL
and FOR THOSE WHO ENTER THIS SITE,
YOU ARE LOYAL READERS!!!
salam bloggerHOOD.
Memandangkan dah terBACA, alang-alang tu bacalah sampai habis!

Keep reading on

Apa itu “POYO”?

Assalamualaikum ya akhi dan ukhti sekalian, Anda masih keliru dengan istilah ‘poyo’? Pernah tak fikir …

New semester all again

Sepatutnya aku update setiap minggu. Sepatutnya hari isnin dan khamis aku update baru. Sepatutnya… Itu …

Bila umi tanya…

“ASSALAMUALAIKUM”Cerita petang tadi.Sambil main sim dan makan buah jambu cicah asam dengan umi.Umi: Result dah …

Walkman Wednesday #2: Sendiri lagi…

Premium WordPress Themes DownloadDownload Best WordPress Themes Free DownloadFree Download WordPress ThemesDownload Nulled WordPress Themesudemy …

Definisi “Tengok jer…”

Aku terpanggil untuk membuat entri ini setelah dua bulan berkecimpung dalam dunia ‘part-timer’ disebuah kedai …

Newborn Hampers are Special Baby Gifts

It is quite convenient to pick and select a newborn baby hamper to give or …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *