The New Challenge

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Kenapa Arau?
*kos hidup rendah
*makanan murah dan sedap
*suasana damai dan tenang
*4 musim
*adventerous
-if you want to be happy in life, stop expecting.-
Dan aku pun teringat Guru Rancho pesan

“ALL IS WELL!!!”

Tempat yang wajib dalam handset mahupun kamera setiap student yang pernah menjejak UiTM Arau.
Academic Height adalah site survey untuk solar observation.
Dan aku telah pun lepas part merelakan diri berjemur di bawah sinar marikh matahari.
Dia jadi insiden Marikh sebab student selalunya keliru, samada tu panas matahari atau sinar Marikh?
(kata je malas turun site, senang!)
Big Bear adalah kedai fast food yang kedua dekat dengan kolej aku selepas Hafa sekarang Izhaton.
Student suka lepak kat Big Bear sebab? pekerjanya hensem cekap dan cepat.
bolehlah…
Makanan kat sini sedap dan BerPatutan. Patut makan hanya bila kempunan. itulah namanya berpatutan.
Group star for this series.
Batch sesi Jun intake, time aku masuk boleh dikategorikan ramai.
(almost like that!)
But, this is not my batch.
cinta mati dengan batch ’92 sahaja!
Memang semangat wawasan setia warga UiTM lah time seminggu awal kat Arau.
#akurasakagum

Memori Jun-Okt ’13
#timeMDS #KEREKS ke Sedim #bilik aku

#2082 before and after
da bestz room ever.

my sporting Goup APD1Ca
#memoir in our heart.
TO BE CONTINUED…

Keep reading on

Orang

Dalam penggunaan kata ganti nama diri, aku selalunya bahasakan ‘orang’. Digunakan dengan campuran bahasa melayu …

Angin rindu dari Negeri Perlis!

Buka saja topik mengenai Negeri Perlis, laju aku akan jawab; “Gua rindu tom yam dia!!!!” …

Andai Ini Ramadhan Terakhirku…

Ramadhan itu munculnya pasti,  Kerna tarikhnya kita ketahui… Mati itu pun pasti, Tapi tarikhnya kita …

Untold Story

“ASSALAMUALAIKUM”Salam jerebu satu Malaysia!hahaha….jerebu dah naik ke Perlis da….nak lepak kat Academic Height (A.H.) pun …

Captain Philips: Based on true story

Captain Philips adalah salah satu movie Tom Hanks yang bermain dengan perasaan penonton. Dalam cerita …

New semester all again

Sepatutnya aku update setiap minggu. Sepatutnya hari isnin dan khamis aku update baru. Sepatutnya… Itu …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *