The New Challenge

April 14, 2014

Kenapa Arau?
*kos hidup rendah
*makanan murah dan sedap
*suasana damai dan tenang
*4 musim
*adventerous

-if you want to be happy in life, stop expecting.-
Dan aku pun teringat Guru Rancho pesan

"ALL IS WELL!!!"



Tempat yang wajib dalam handset mahupun kamera setiap student yang pernah menjejak UiTM Arau.
Academic Height adalah site survey untuk solar observation.
Dan aku telah pun lepas part merelakan diri berjemur di bawah sinar marikh matahari.
Dia jadi insiden Marikh sebab student selalunya keliru, samada tu panas matahari atau sinar Marikh?
(kata je malas turun site, senang!)


Big Bear adalah kedai fast food yang kedua dekat dengan kolej aku selepas Hafa sekarang Izhaton.
Student suka lepak kat Big Bear sebab? pekerjanya hensem cekap dan cepat.
bolehlah...
Makanan kat sini sedap dan BerPatutan. Patut makan hanya bila kempunan. itulah namanya berpatutan.

Group star for this series.
Batch sesi Jun intake, time aku masuk boleh dikategorikan ramai.
(almost like that!)
But, this is not my batch.
cinta mati dengan batch '92 sahaja!
Memang semangat wawasan setia warga UiTM lah time seminggu awal kat Arau.
#akurasakagum

Memori Jun-Okt '13
#timeMDS #KEREKS ke Sedim #bilik aku

#2082 before and after
da bestz room ever.

my sporting Goup APD1Ca
#memoir in our heart.

TO BE CONTINUED...

Post a Comment

© SOFIE ADIE. Design by FCD.