The New Challenge

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Kenapa Arau?
*kos hidup rendah
*makanan murah dan sedap
*suasana damai dan tenang
*4 musim
*adventerous
-if you want to be happy in life, stop expecting.-
Dan aku pun teringat Guru Rancho pesan

“ALL IS WELL!!!”

Tempat yang wajib dalam handset mahupun kamera setiap student yang pernah menjejak UiTM Arau.
Academic Height adalah site survey untuk solar observation.
Dan aku telah pun lepas part merelakan diri berjemur di bawah sinar marikh matahari.
Dia jadi insiden Marikh sebab student selalunya keliru, samada tu panas matahari atau sinar Marikh?
(kata je malas turun site, senang!)
Big Bear adalah kedai fast food yang kedua dekat dengan kolej aku selepas Hafa sekarang Izhaton.
Student suka lepak kat Big Bear sebab? pekerjanya hensem cekap dan cepat.
bolehlah…
Makanan kat sini sedap dan BerPatutan. Patut makan hanya bila kempunan. itulah namanya berpatutan.
Group star for this series.
Batch sesi Jun intake, time aku masuk boleh dikategorikan ramai.
(almost like that!)
But, this is not my batch.
cinta mati dengan batch ’92 sahaja!
Memang semangat wawasan setia warga UiTM lah time seminggu awal kat Arau.
#akurasakagum

 

Memori Jun-Okt ’13
#timeMDS #KEREKS ke Sedim #bilik aku
#2082 before and after
da bestz room ever.

 

my sporting Goup APD1Ca
#memoir in our heart.
TO BE CONTINUED…

Keep reading on

Asing.

‘Cik datang sini shopping ke?’ tanya Encik Grab Car. Aku hanya angguk dan mengiyakan. ‘Haah, …

Definisi “Tengok jer…”

Aku terpanggil untuk membuat entri ini setelah dua bulan berkecimpung dalam dunia ‘part-timer’ disebuah kedai …

Menakutkan!

Sebagai seorang AMBIVERT, menjadi VIRAL itu bukanlah suatu idaman. Bahkan ianya amatlah menakutkan! Seriously! Sampai rasa macam …

Bukan Sekadar Header…

Bukan Sekadar Header. Header blog adalah impression utama bila orang datang menjengah blog kita. Dari …

#Gift4them on board!

Gambar latar hanya hiasan bukan sebenar  Alhamdulillah atas bantuan jiran yang amat baik hati, akhirnya hadiah …

Berubahkah aku?

“ASSALAMUALAIKUM”Hello there!Aku just nak tanya…Kalau kawan lama korang, datang jumpa korang yang sekarang…Tapi korang dah …

Any thought?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top