Category: Tips

Share on pinterest
Share on google
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin
kids-girl-pencil-drawing
Tips

4 Ways to Help Your Kids Get Great Grades

It is every parent’s or guardian’s desire that their kids obtain the highest grades possible. With superlative grades, a parent is poised to believe that their kids will have a bright future. Obtaining excellent grades has many benefits to kids; they lead to scholarships, fun opportunities, boost self-confidence, among several other advantages. Evidently, the advantages

EXPLORE »
Tips

The Top 4 Tips To Keeping Your Family Safe

Your family is precious and important to your life. One of the greatest gifts you can give to your family is to ensure that they are safe no matter where they are. A serious injury to your child can bring immeasurable suffering and change your family’s lives forever. By establishing a safety family plan, your

EXPLORE »
Tips

6 Tips to Owning Property That You Lease

Leasing-to-own is a popular option for potential buyers. Have you spotted your dream house but you do not have adequate funds to purchase it just yet? The lease-to-own option allows you to pay rent for a few years with an intention to buy at a future date. Some sellers are not aware of this alternative.

EXPLORE »
Tips

5 Tips to writing a research paper in college

To graduate from college, you need to write a research paper related to your topic of study. Unfortunately, most students find it hard to come up with a good quality research paper that can help them graduate with good grades. In case you are in this category of students, here are 5 tips to writing

EXPLORE »
Tips

3 Helpful Ways to Prevent Neck and Shoulder Pain

The neck and the shoulders are some of the most common areas of the body where one may experience pain or discomfort. In some cases, neck pain is accompanied by shoulder pain. At times, pain in the neck may be originating from an injured pelvis or spine. At times, the pain could be limited to

EXPLORE »
Tips

5 Tips to finding cash home buyers

Sometimes one wants to sell their house fast so that they can use the money to sort out pressing problems in their life. You may also have listed your house and not yet found buyers after a long period of waiting. Whatever the situation you are facing, you need to know some sort of the

EXPLORE »
Journal

How to balance a life as a student vs a part-time worker

Masuk bulan November ni, genaplah lapan bulan aku kerja sebagai part-time. Aku masih ingat lagi semua proses jatuh bangunnya nak stabilkan hidup dua tiga sisi mengalahkan Oliver Queen! Susah! sangat susah sampai ada satu masa tu aku nak give up belajar. Dan satu masanya pulak aku rasa nak berhenti kerja!😐 Gila! Kerja gila semua tu

EXPLORE »
Journal

Handling the downhill

Sejak dua menjak ni aku rasa aku malas nak layan orang. Hahahahah. Bukanlah malas sangat, cuma tertakluk pada orangnya bagaimana. (Acah macam semua orang nak layan kau je kan? perasan da!) Takdelah…bendanya aku lebih suka diam dari berbahas tentang topik yang aku tak minat.  Tapi tulah, sejak dah menginjak dewasa ni, banyak pulak benda yang

EXPLORE »
Journal

The Healer: How I handle my dark phase

Semester baru nak start. Itu semua student dah maklum. Lagi-lagi bagi student UiTM. Seronok cuti nampak? Cuti dah habis. Jangan risau. Tak lama lagi pun banyak cuti.So, setiap kali sem baru masuk. Banyak perkara yang diluar jangkaan akan berlaku. Antaranya: Terpaksa buat kerja dua kali ganda dari biasa demi memahami subjek yang dah lama tinggal Kesukaran

EXPLORE »
Rant

Start living, stop comparing

Siapa pernah tengok kartun ‘Trolls‘? “He who cntrols the Trolls control the kingdom. And I am He!” Itu adalah trademark bagi watak antagonis dalam cerita ni. Tapi entri ni bukan berkaitan dengan review cerita Trolls. Ini adalah entri tentang…mencari bahagia dalam hidup. Bergens makan Trolls untuk bahagia. Tapi kekalkah kebahagiaan mereka? -Tidak!- Ia adalah mindset

EXPLORE »

Newest Entry

Keep in touch!

Thank You For Reading

Scroll to Top