Category: Review

Kongsi

Cafe marooned by Pingu Toha

Done khatam this novel yang tebalnya mengalahkan kamus! 1036 m/s. Like seriously nak pegang tunggang terbalik dengan buku yang seberat dan setebal itu? Na…tapi aku dah khatam dalam masa kurang

Cerita penuh »

“Terbaik Dari Langit”

Bila tengok je preview cerita tu masa awal keluar dulu, terasa macam nak sangat tahu cerita ni pasal apa ek? Then, bila aku ada peluang tengok cerita tu, mau nak

Cerita penuh »

Lone Survivor

“ASSALAMUALAIKUM” Cerita hari tu… Mark wahlberg!!!! Cerita dia memang buat aku rasa bersemangat, terharu… Start je cerita terus rasa macam semangat kenegaraan. Rasa macam: “wah aku nak kawen dengan army

Cerita penuh »

Terima Kasih Sudi Review #2

“ASSALAMUALAIKUM” Jutaan Terima Kasih untuk semua… http://andisakinah.blogspot.com/ http://yoorinmelacolea.blogspot.com/ http://thelittletinypalmtree.blogspot.com/ http://bilaakutravel.blogspot.com/ http://nadialadzim.blogspot.com/ http://munsikettod.blogspot.com/ http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/ http://cikgufarha.blogspot.com/ http://budaksukavanilla.blogspot.com/ http://syaza-applemints.blogspot.com/ http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/ http://www.schanazri.com/ p/s: jangan serik jenguk sini ok…

Cerita penuh »

Intermission: Nasi Lalapan

“ASSALAMUALAIKUM” Kisah tragis aku dan nasi lalapan. Pinjam gambar dari Chaca Target menu makan di luar : Nasi Lalapan Tapi apa yang berlaku bila aku tanya tukang ambil order tu..”Nasi

Cerita penuh »

Penangan “Aku keliru”

copy pasta from Kak Shai Cuaca: Hujan beserta angin kencang Mood: Angau! Lagu latar: Melayu klasik moden. (Ini bukan kisah syok sendiri, tapi realiti yang tak pernah wujud.) Ahah! Akhirnya

Cerita penuh »

Rant on movie

“ASSALAMUALAIKUM” Semalam cerita Shooter (2007) lakonan Mark Wahlberg aku baru tengok. Then, ulasan aku untuk penceritaan cerita tu sangat bagus dan amat beraksi!! (wah, skemanya bahasaku!!) Persoalan akulah kan, apa akan berlaku jika

Cerita penuh »

“Jodoh Itu Milik Kita?”

Memandangkan cuti sem masih lagi berbaki 8 minggu sebelum masuk ke sem yang seterusnya, maka tersebutlah kisah aku melayan semua cerita ‘slot akasia’. Start dari ‘Love You Mr.Arrogant’, sekarang ‘Jodoh

Cerita penuh »

Lone Survivor

“ASSALAMUALAIKUM” Cerita hari tu… Mark wahlberg!!!! Cerita dia memang buat aku rasa bersemangat, terharu… Start

Cerita penuh »

Terima Kasih Sudi Review #2

“ASSALAMUALAIKUM” Jutaan Terima Kasih untuk semua… http://andisakinah.blogspot.com/ http://yoorinmelacolea.blogspot.com/ http://thelittletinypalmtree.blogspot.com/ http://bilaakutravel.blogspot.com/ http://nadialadzim.blogspot.com/ http://munsikettod.blogspot.com/ http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/ http://cikgufarha.blogspot.com/ http://budaksukavanilla.blogspot.com/

Cerita penuh »

Rant on movie

“ASSALAMUALAIKUM” Semalam cerita Shooter (2007) lakonan Mark Wahlberg aku baru tengok. Then, ulasan aku untuk penceritaan cerita

Cerita penuh »

Cafe marooned by Pingu Toha

Done khatam this novel yang tebalnya mengalahkan kamus! 1036 m/s. Like seriously nak pegang tunggang

Lone Survivor

“ASSALAMUALAIKUM” Cerita hari tu… Mark wahlberg!!!! Cerita dia memang buat aku rasa bersemangat, terharu… Start

Terima Kasih Sudi Review #2

“ASSALAMUALAIKUM” Jutaan Terima Kasih untuk semua… http://andisakinah.blogspot.com/ http://yoorinmelacolea.blogspot.com/ http://thelittletinypalmtree.blogspot.com/ http://bilaakutravel.blogspot.com/ http://nadialadzim.blogspot.com/ http://munsikettod.blogspot.com/ http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/ http://cikgufarha.blogspot.com/ http://budaksukavanilla.blogspot.com/

Intermission: Nasi Lalapan

“ASSALAMUALAIKUM” Kisah tragis aku dan nasi lalapan. Pinjam gambar dari Chaca Target menu makan di

Penangan “Aku keliru”

copy pasta from Kak Shai Cuaca: Hujan beserta angin kencang Mood: Angau! Lagu latar: Melayu

Rant on movie

“ASSALAMUALAIKUM” Semalam cerita Shooter (2007) lakonan Mark Wahlberg aku baru tengok. Then, ulasan aku untuk penceritaan cerita

Terima Kasih Daun Keladi! 

Scroll to Top