Category: Review

Share on pinterest
Share on google
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin

Sepetang bersama Tea Boss Perlis

Assalamualaikum and Hello there! For the first time aku join review secara bersua muka bersama blogger lain. Pergh! Gempak je rasa kan? Dalam eksited, gembira plus teruja, aku sebenarnya malu gak r nak bertemu secara nyata. Lagi-lagi kitaorang dikira team paling lambat sampai kat destinasi…T_T but at least selamat jugak tiba. huhuhuhu…*sorry gais for been

EXPLORE »

AVON ONLINE: Produk kecantikan untuk wanita

Wanita dengan kecantikan sangatlah sinonim. Soal tentang wanita mesti ada kaitan dengan cantik. Bila cantik, sama dengan barang make up. Equation: wanita = cantik = make up. Ha, sebut pasal barang make up, tak semua orang mampu untuk bergaya dengan jenama yang mahal. Jadi pilihan yang terbaik dia adalah produk kecantikan dari Avon. Berjenama dan

EXPLORE »

HIDUP.MY memudahkan pencarian rumah sewa

Dulu masa zaman internet masih kurang dikenali memang susah nak cari rumah atau bilik sewa. Contoh dia macam sekarang kitaorang punya permohonan kolej tak dapat, maka kenalah mencari rumah sewa. Alhamdulillah dengan wujudnya laman Hidup.my, segala pencarian rumah sewa ke bilik sewa semua jadi mudah. Terutama kalau korang yang nak duduk di kawasan Lembah Klang dan

EXPLORE »

TOTD: Save your Heart

Track of the Day: Save your Heart by Mayday Parade…. Aku tau genre muzik kita takkan pernah sama. Itu sedia maklum… Tapi aku ada satu lagu nih… (okeh tipu, sebenarnya banyak sangat lagu aku nak bagi…)  tapi, kali ni aku kasi satu je… tuju lagu kepada sesiapa yang cuba “Save their heart…” Thanks for listening!

EXPLORE »

Forrest Gump

Forrest Gump adalah satu cerita yang penuh dengan dialog yang tersirat dan bermakna. Itu bagi pandangan akulah. Sebab kalau boleh sepanjang tengok cerita dia, aku asyik nak pause je. Kalau tak pause rewind…Alasan? Nak ulang balik apa yang dia kata. Feel ni sama macam tengok cerita “Angels & Demons”. Aku pun tak faham pasal pa…sebab

EXPLORE »

Our Times buat aku tergila-gila!

Oh God! Still tersengih sendiri time entri ni ditaip! Cool down jap….Dah okey kot!  Our Times! Semalam time aku jenjalan di blog, tetiba nampak blog Laki Terok buat review pasal cerita “Our Times”…aku apa lagi, terus masukkan dalam list cerita nak tengok kalau free nanti. Gedong mata tak ngantok lagi, aku terus layan online. Mula

EXPLORE »

Koleksi Beg Sembonia Terkini!

Ada sesape pernah terfikir nak hadiahkan something kat kawan tapi tak tau nak bagi apa? Nak bagi handphone, handphone kita pun diikat dengan getah. Tapi, kita masih nak hadiahkan kawan kita ni something yang tak lapok dek hujan dan tak lekang dek panas serta alah membeli menang memakai. Masih takde idea nak bagi apa? Meh

EXPLORE »

Planner 2016 by owndesignbook

Holla! Sempena pre-2016 yang penuh bersemangat ni ditambah pulak dengan hari yang panas*tetiba* aku naklah buat review sikit pasal planner yang mysis hadiahkan sempena befday hari tu.  Terima kasih bruh! Buku tu dibalut dengan kotak comel ni…   Ni pulak cover depan belakang yang adik aku customize kan… Simple but lagi cantik kalau kaler dia

EXPLORE »

Review header #justforyou by Sya

First of all, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada sya sebab buatkan header yang sangat kena dengan ‘taste’ aku,  And Holla! Aku dah pre-2016 dah…sebab aku tak sabar nak guna header sya ni…nampak tak eksaitednya sampai kerja asyik tukar design je… bukan apa tengah cari identiti blog..(T_T) Sorry sya. sebab lambat giler buat review

EXPLORE »

Movie of the Week

“ASSALAMUALAIKUM”Ehem, ehem…holla there!Heaven kan dapat lepak sesuka hatinya lepas seminggu final berlalu. Dan dalam tempoh seminggu tu dah bermacam movie aku bantai. Berbaloi 10 hari tak layan movie hari tu, haa…sekarang tengah free, baik buat semua hobby yang kita suka. Baca buku ke, pergi join apa-apa aktiviti yang berfaedah dan etc.Aku? of courselah layan koleksi

EXPLORE »

Thank You For Reading

Scroll to Top