Category: PODCAST

Share on pinterest
Share on google
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin
PODCAST

Podcast Season 2: Tinta Tanpa Tarikh

Selepas membelek phone walau tanpa sebarang notifikasi, aku meneruskan penulisan. Argh!!!! (Sebuah catatan psycho pada malam penerbitan season kedua.) Aku tak bengang untuk menulis. Apa yang merasuk jiwa ini adalah ketakutan pada sesuatu yang tiada pasti. Tiada tarikh dan tanpa sebarang jaminan. Salahkah keputusan yang aku lakukan? Benarkah ini jalan untuk aku meraih mimpi itu

EXPLORE »
PODCAST

Podcast Trivia #4: Tulis

Hari khamis sengaja aku dedikasikan ia sebagai hari trivia. Trivia Thursday gitu…kadang the distraction is getting real, menyebabkan aku pun terbabas dari ikut jadual yang sepatutnya. Holla gais, amacam sebulan praktikal? Alhamdulillah so far so good. Sekejap je dah sebulan, episod podcast pun dah habis bahagian pertama. Lengkaplah sudah part Cuba. Insyallah minggu depan dengan

EXPLORE »
PODCAST

PODCAST TRIVIA #3: TAKLUK

Salam sejahtera buat kalian semua yang masih sedia menjengah ke laman sofieadie.com. Apa cer ni? apa cer sebenarnya kau lambat publish episod ketiga ni? 3 hari! 3 hari kau postponed episod ni sofie. Kau dah kenapa? Orang naik angin gila bila dia dapat tahu kau dah tak konsisten dengan perancangan 4 bulan menuju tahun 2020.

EXPLORE »
PODCAST

Podcast trivia #2: Genre

Kabare kalian yang masih setia mendengar dan menjengah Trivia section bagi podcast Orang dalam laman sofieadie.com ini. Sepatutnya, banyak benda lain aku perlu buat. But, because of ‘the habit of waiting for everything must be completely in perfect order disease’, telah menyebabkan semua benda itu tertangguh dan macam-macam lagilah. Aku perlu buang habit ni, sangat

EXPLORE »
PODCAST

Podcast trivia #1: Pilot

Salam kabare kalian semua pembaca budiman yang sudi menjengah laman sofieadie! Selamat datang ke section baru bagi blog ini iaitu Podcasting. Korang dah dengar belum episod sulong Orang? Untuk yang baru saja mendengar, terima kasih Orang ucapkan. Dan bagi mereka yang takde platform untuk dengar, jangan risau, aku akan up juga rakaman audio podcast itu

EXPLORE »
Listen to Orang Podcast now!

Newest Entry

Keep in touch!

Thank You For Reading

Scroll to Top