Category: Blog

Share on pinterest
Share on google
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin

Tamat sudah contest #Dearsofie!

As you all can see….contest yang dianjurkan hari tu telah pun tamat! Danke to all supporters yang join contest nih! Alhamdulillah kiraan aku tepat…yeay! InsyaAllah ke-20 puluh peserta ni semua akan dapat hadiah! Yeay! suka sikit…. tapi kena sabar sikit tau… maklumlah…kita ni diseberang laut china selatan… mungkin proses penghantaran dan pembelian segala hadiah akan

EXPLORE »

Pilihan yang sukar!

Holla! Malam ni aku nak celoteh pasal kerisauan yang melanda sejak akhir tahun ni. Antaranya: “Macam mana nak bagi semua peserta contest #Dearsofie puas hati?” Berabad jugaklah fikir. Lagi-lagi kalau ada yang komen dengan ayat yang boleh buat tergaru hati ni…seronok tau baca komen dari pembaca ni sebenarnya. Bukan apa…ia macam bagi aku harapan untuk

EXPLORE »

Jom Meriahkan Contest #Dearsofie

!ON GOING CONTEST! TAMAT SUDAH!!! Caranya:Korang hanya perlu komen dekat entri ni dengan ayat; “#Dearsofie….” dan buat ayat kenapa korang nak hadiah tu…(ayat tak kisah panjang mana…janji korang puas hati…) Lepas tu, klik button vote sini  [bagi loading sampai habis tau…] Siap! Contoh komen: “#Dearsofie, aku dah lama tak dapat hadiah…tolonglah bagi aku hadiah.. T_T“

EXPLORE »

Review hadiah contest #Dearsofie

Holla! Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada?  Kalau ada cepat komen laju-laju kata “Nak!!!” Kalau tahun lepas aku ada bagi hadiah untuk pembaca dengan tagline “Betul nak setia”, tahun ni pulak aku acah-acah nak bagi hadiah dengan tagline #Dearsofie. Nah aku tunjuk sikit hadiah nanti.. Dulu aku pilih guna nuffnang, sekarang aku pilih ikut..ikut..ikut suka

EXPLORE »

Aku dan Blogger #2

Holla! Kabare kalian semua…sihat? Blog kalian sihat seperti tuannya? Jika ya jawapan kalian, tahniah saya ucapkan. Teruskan aktif dalam blogging, supaya senang saya nak blogwalking..sebelum tu jutaan terima kasih kepada yang sudi luangkan masa untuk menjengah dan menadah mata membaca blog ni… Aku dan Blogger… Kalau tahun lepas aku pernah kongsi kisah macam mana aku

EXPLORE »

Review header #justforyou by Sya

First of all, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada sya sebab buatkan header yang sangat kena dengan ‘taste’ aku,  And Holla! Aku dah pre-2016 dah…sebab aku tak sabar nak guna header sya ni…nampak tak eksaitednya sampai kerja asyik tukar design je… bukan apa tengah cari identiti blog..(T_T) Sorry sya. sebab lambat giler buat review

EXPLORE »

Most Welcome!

“ASSALAMUALAIKUM”Alhamdulillah, selesai sudah proses penghantaran hadiah kepada pembaca.Terima kasih banyak-banyak sebab sudi menerima hadiah kecil dari saya…Maklumlah hadiah dari seorang student ni tak seberapa sangat.Oklah, sampai bertemu lagi!p/s: Jangan serik jenguk sini k…Semoga semua pembaca terus sukses dalam blogging!*patut ke tak bagi hadiah dekat pembaca ni diteruskan?hurm…Kalau ya, kenapa?

EXPLORE »

Terima Kasih Sudi Review #2

“ASSALAMUALAIKUM”Jutaan Terima Kasih untuk semua… http://andisakinah.blogspot.com/http://yoorinmelacolea.blogspot.com/http://thelittletinypalmtree.blogspot.com/http://bilaakutravel.blogspot.com/http://www.blogparihh.com/http://nadialadzim.blogspot.com/http://munsikettod.blogspot.com/http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/http://cikgufarha.blogspot.com/http://budaksukavanilla.blogspot.com/http://syaza-applemints.blogspot.com/http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/http://www.schanazri.com/p/s: jangan serik jenguk sini ok…

EXPLORE »

Hadiah Untuk Pembaca #1

“ASSALAMUALAIKUM”Alhamdulillah, saya baru selesai membalut hadiah-hadiah untuk dua orang pembaca saya yang sangat sporting!1- Fina 2- Yana Untuk Fina dan Yana sila melapor diri untuk proses pemberian hadiah.***THANX FOR READING!***p/s: next hadiah at 14/12/14

EXPLORE »

Aku dan Blogger

Kisah aku dan blogger bermula sejak 2011. Zaman tu aku selalu lepak pergi c.c semata-mata nak baca blog orang atau kata lainnya ‘blogwalking’. Dan tahun 2011 adalah tahun kedua aku bermastautin di Kelantan.  (yeah, ia agak kind of ketinggalan zaman untuk aku yang masih tak ada lappy sendiri.) Dan bermula tahun itu aku mulakan dunia

EXPLORE »

Newest Entry

Keep in touch!

Thank You For Reading

Scroll to Top