Category: Blog

Kongsi

#Gift4them: Dalam proses

First of all, aku minta maaf kepada semua rakan blogger sebab dah dua hari tak blogwalking. T_T [kalau ada yang perasan lah…huhuhu..] komen korang aku still baca dan sempat gak

Cerita penuh »

Tamat sudah contest #Dearsofie!

As you all can see….contest yang dianjurkan hari tu telah pun tamat! Danke to all supporters yang join contest nih! Alhamdulillah kiraan aku tepat…yeay! InsyaAllah ke-20 puluh peserta ni semua

Cerita penuh »

Pilihan yang sukar!

Holla! Malam ni aku nak celoteh pasal kerisauan yang melanda sejak akhir tahun ni. Antaranya: “Macam mana nak bagi semua peserta contest #Dearsofie puas hati?” Berabad jugaklah fikir. Lagi-lagi kalau

Cerita penuh »

Jom Meriahkan Contest #Dearsofie

!ON GOING CONTEST! TAMAT SUDAH!!! Caranya:Korang hanya perlu komen dekat entri ni dengan ayat; “#Dearsofie….” dan buat ayat kenapa korang nak hadiah tu…(ayat tak kisah panjang mana…janji korang puas hati…)

Cerita penuh »

Review hadiah contest #Dearsofie

Holla! Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada? Kalau ada cepat komen laju-laju kata “Nak!!!” Kalau tahun lepas aku ada bagi hadiah untuk pembaca dengan tagline “Betul nak setia”, tahun ni

Cerita penuh »

Aku dan Blogger #2

Holla! Kabare kalian semua…sihat? Blog kalian sihat seperti tuannya? Jika ya jawapan kalian, tahniah saya ucapkan. Teruskan aktif dalam blogging, supaya senang saya nak blogwalking..sebelum tu jutaan terima kasih kepada

Cerita penuh »

Most Welcome!

“ASSALAMUALAIKUM” Alhamdulillah, selesai sudah proses penghantaran hadiah kepada pembaca. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi menerima hadiah kecil dari saya… Maklumlah hadiah dari seorang student ni tak seberapa sangat. Oklah, sampai

Cerita penuh »

Terima Kasih Sudi Review #2

“ASSALAMUALAIKUM” Jutaan Terima Kasih untuk semua… http://andisakinah.blogspot.com/ http://yoorinmelacolea.blogspot.com/ http://thelittletinypalmtree.blogspot.com/ http://bilaakutravel.blogspot.com/ http://nadialadzim.blogspot.com/ http://munsikettod.blogspot.com/ http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/ http://cikgufarha.blogspot.com/ http://budaksukavanilla.blogspot.com/ http://syaza-applemints.blogspot.com/ http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/ http://www.schanazri.com/ p/s: jangan serik jenguk sini ok…

Cerita penuh »

Most Welcome!

“ASSALAMUALAIKUM” Alhamdulillah, selesai sudah proses penghantaran hadiah kepada pembaca. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi menerima

Cerita penuh »

Terima Kasih Sudi Review #2

“ASSALAMUALAIKUM” Jutaan Terima Kasih untuk semua… http://andisakinah.blogspot.com/ http://yoorinmelacolea.blogspot.com/ http://thelittletinypalmtree.blogspot.com/ http://bilaakutravel.blogspot.com/ http://nadialadzim.blogspot.com/ http://munsikettod.blogspot.com/ http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/ http://cikgufarha.blogspot.com/ http://budaksukavanilla.blogspot.com/

Cerita penuh »

Pilihan yang sukar!

Holla! Malam ni aku nak celoteh pasal kerisauan yang melanda sejak akhir tahun ni. Antaranya:

Jom Meriahkan Contest #Dearsofie

!ON GOING CONTEST! TAMAT SUDAH!!! Caranya:Korang hanya perlu komen dekat entri ni dengan ayat; “#Dearsofie….”

Aku dan Blogger #2

Holla! Kabare kalian semua…sihat? Blog kalian sihat seperti tuannya? Jika ya jawapan kalian, tahniah saya

Most Welcome!

“ASSALAMUALAIKUM” Alhamdulillah, selesai sudah proses penghantaran hadiah kepada pembaca. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi menerima

Terima Kasih Sudi Review #2

“ASSALAMUALAIKUM” Jutaan Terima Kasih untuk semua… http://andisakinah.blogspot.com/ http://yoorinmelacolea.blogspot.com/ http://thelittletinypalmtree.blogspot.com/ http://bilaakutravel.blogspot.com/ http://nadialadzim.blogspot.com/ http://munsikettod.blogspot.com/ http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/ http://cikgufarha.blogspot.com/ http://budaksukavanilla.blogspot.com/

Terima Kasih Daun Keladi! 

Scroll to Top