Category: Blog

Share on pinterest
Share on google
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin

#Gift4them: Dalam proses

First of all, aku minta maaf kepada semua rakan blogger sebab dah dua hari tak blogwalking. T_T [kalau ada yang perasan lah…huhuhu..] komen korang aku still baca dan sempat gak r balas… kalau baca pun as silent reader je sempat. [eceh, acah busy kalahkan retis!]  Takdelah, buat masa sekarang aku tengah prepare hadiah untuk korang

EXPLORE »

#Gift4them untuk peserta contest #Dearsofie

   “Dengan tahun baru ni, kita mulakan azam baru, buku baru…”  Apa? Buku baru? Kenapa tak caya ek? Okaylah…buku limited edition yang menjadi impian peserta dah pun sampai…. Tapi sayangnya…hanya tiga orang je dapat buku ni… Namalah limited edition… makanya aku kena cari buku yang lagi unik untuk mereka yang 17 lagi… Harap korang tak

EXPLORE »

Tamat sudah contest #Dearsofie!

As you all can see….contest yang dianjurkan hari tu telah pun tamat! Danke to all supporters yang join contest nih! Alhamdulillah kiraan aku tepat…yeay! InsyaAllah ke-20 puluh peserta ni semua akan dapat hadiah! Yeay! suka sikit…. tapi kena sabar sikit tau… maklumlah…kita ni diseberang laut china selatan… mungkin proses penghantaran dan pembelian segala hadiah akan

EXPLORE »

Pilihan yang sukar!

Holla! Malam ni aku nak celoteh pasal kerisauan yang melanda sejak akhir tahun ni. Antaranya: “Macam mana nak bagi semua peserta contest #Dearsofie puas hati?” Berabad jugaklah fikir. Lagi-lagi kalau ada yang komen dengan ayat yang boleh buat tergaru hati ni…seronok tau baca komen dari pembaca ni sebenarnya. Bukan apa…ia macam bagi aku harapan untuk

EXPLORE »

Jom Meriahkan Contest #Dearsofie

!ON GOING CONTEST! TAMAT SUDAH!!! Caranya:Korang hanya perlu komen dekat entri ni dengan ayat; “#Dearsofie….” dan buat ayat kenapa korang nak hadiah tu…(ayat tak kisah panjang mana…janji korang puas hati…) Lepas tu, klik button vote sini  [bagi loading sampai habis tau…] Siap! Contoh komen: “#Dearsofie, aku dah lama tak dapat hadiah…tolonglah bagi aku hadiah.. T_T“

EXPLORE »

Review hadiah contest #Dearsofie

Holla! Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada?  Kalau ada cepat komen laju-laju kata “Nak!!!” Kalau tahun lepas aku ada bagi hadiah untuk pembaca dengan tagline “Betul nak setia”, tahun ni pulak aku acah-acah nak bagi hadiah dengan tagline #Dearsofie. Nah aku tunjuk sikit hadiah nanti.. Dulu aku pilih guna nuffnang, sekarang aku pilih ikut..ikut..ikut suka

EXPLORE »

Aku dan Blogger #2

Holla! Kabare kalian semua…sihat? Blog kalian sihat seperti tuannya? Jika ya jawapan kalian, tahniah saya ucapkan. Teruskan aktif dalam blogging, supaya senang saya nak blogwalking..sebelum tu jutaan terima kasih kepada yang sudi luangkan masa untuk menjengah dan menadah mata membaca blog ni… Aku dan Blogger… Kalau tahun lepas aku pernah kongsi kisah macam mana aku

EXPLORE »

Review header #justforyou by Sya

First of all, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada sya sebab buatkan header yang sangat kena dengan ‘taste’ aku,  And Holla! Aku dah pre-2016 dah…sebab aku tak sabar nak guna header sya ni…nampak tak eksaitednya sampai kerja asyik tukar design je… bukan apa tengah cari identiti blog..(T_T) Sorry sya. sebab lambat giler buat review

EXPLORE »

Most Welcome!

“ASSALAMUALAIKUM”Alhamdulillah, selesai sudah proses penghantaran hadiah kepada pembaca.Terima kasih banyak-banyak sebab sudi menerima hadiah kecil dari saya…Maklumlah hadiah dari seorang student ni tak seberapa sangat.Oklah, sampai bertemu lagi!p/s: Jangan serik jenguk sini k…Semoga semua pembaca terus sukses dalam blogging!*patut ke tak bagi hadiah dekat pembaca ni diteruskan?hurm…Kalau ya, kenapa?

EXPLORE »

Terima Kasih Sudi Review #2

“ASSALAMUALAIKUM”Jutaan Terima Kasih untuk semua… http://andisakinah.blogspot.com/http://yoorinmelacolea.blogspot.com/http://thelittletinypalmtree.blogspot.com/http://bilaakutravel.blogspot.com/http://www.blogparihh.com/http://nadialadzim.blogspot.com/http://munsikettod.blogspot.com/http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/http://cikgufarha.blogspot.com/http://budaksukavanilla.blogspot.com/http://syaza-applemints.blogspot.com/http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/http://www.schanazri.com/p/s: jangan serik jenguk sini ok…

EXPLORE »

Thank You For Reading

Scroll to Top