Category: Blog

Share on pinterest
Share on google
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin

Tahniah kepada pemenang!

Holla there! Setelah dua minggu berlangsungnya “Simply Segmen by Shawal & Sofie”, akhirnya kami telah senaraikan 16 pemenang bertuah! Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kepada 54 orang peserta yang telah memeriahkan segmen kami 😀  *kasi tepukan gemuruh* Dibawah tajaan aku ada empat hadiah. Ini bermakna, ada empat oranglah yang akan dapat hadiah dari pihak

EXPLORE »

Happy Blog Anniversary!

Holla there! Long time no hear the story huh? Tup tup dah tukar wajah baru. Korang apa cer semua? Sihat? Alhamdulillah, InsyaAllah semua dalam keadaan yang sihat wal afiat. So, hari ni dah dekat masuk dua minggu genap blog aku mencecah usia tiga tahun! Baru tiga tahun dalam arena blogging secara officialnyalah. Kalau illegalnya, nak

EXPLORE »

Senarai Peserta Simply Segmen by Shawal & Sofie

First of all, I would like to thank to all the bloggers yang dah join segmen ni! Untuk yang masih belum join, cepat-cepat korang masih ada masa lagi untuk join.  Caranya klik banner di atas untuk join! Senarai Peserta Simply Segmen by Shawal & Sofie:- http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://nurnabla.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://najwazahid94.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://thezofiroh.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://azirafreesia.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/03/simply-segmen-by-syawal-sofie.html http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html http://bynurulsyafiqajenn.blogspot.my/2016/04/simply-segmen-by-shawal-sofie.html

EXPLORE »

Simply Segmen by Shawal & Sofie

Holla gais! As you can see, I have made a collaboration with one of our awesome bloggers which is known as Shawal.  After we had a small discussion, finally the day has coming! Hence, for those who wants to try their luck, you can join this segment and make sure your friends know about this!

EXPLORE »

Sepetang bersama Tea Boss Perlis

Assalamualaikum and Hello there! For the first time aku join review secara bersua muka bersama blogger lain. Pergh! Gempak je rasa kan? Dalam eksited, gembira plus teruja, aku sebenarnya malu gak r nak bertemu secara nyata. Lagi-lagi kitaorang dikira team paling lambat sampai kat destinasi…T_T but at least selamat jugak tiba. huhuhuhu…*sorry gais for been

EXPLORE »

Dapat Hadiah Dari Cikla!

Alhamdulillah rezeki hari Jumaat.  After buka lapisan pertama  First of all, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada cikla sebab sudi hadiahkan kita sebuah memori terindah bagi bulan Februari 2016 ni. Balik dari mengimbau kenangan di sekolah rendah zaman dulu sambil bantai aiskrim gula apong, tetiba aku nampak satu bungkusan atas meja. “Hadiah dari cikla ke ni?

EXPLORE »

#Gift4them: Kena return??

Seusai balik dari kerja praktikal petang tadi, aku agak terkejutlah tengok bungkusan yang ‘seperti ku kenal tapi dimana ya?’. Lepas tu aku tengoklah maklumat. Bungkusan tak dikenali? Apasal pulak tak dikenali? Bukan alamat tulis semua dah betul ke? Pelik berganda pulak aku nih….Pastu aku pun buat semakan maklumat dari sang penerima dengan sang pengirim. Rasa macam dah

EXPLORE »

Dapat banner dari bajuwarnacoklat.com!!

Walawe!!!! Dapat banner tu… Untuk korang yang join ‘Segmen awak orang mana?‘ dari Rrai hari tu semua dapat banner seperti yang dijanjikan. Terima kasih rrai!!! Ha, kepada yang join segmen dan nak tebus banner ni bolehlah klik sini atau banner kat atas tu ya! Jangan lupa tebus tau!  Lepas tu tampal kat sidebar blog korang. Rrai

EXPLORE »

#Gift4them: Mission Completed!

Yeay!!! Alhamdulillah semua dah seronok dan gembira selepas dapat hadiah hari tu.  Kiranya misi #Gift4them aku sudah pun selesai! Thanks u’olls sudi terima hadiah kecil ni.  Harapan aku pada mereka yang dapat tu, janganlah kecewa atau serik-serik datang sini sebab tak dapat buku hitam tu. T_T Sepanjang sesi pengeposan berlaku, aku ada gak usha-usha samada

EXPLORE »

#Gift4them on board!

Gambar latar hanya hiasan bukan sebenar  Alhamdulillah atas bantuan jiran yang amat baik hati, akhirnya hadiah korang dah pun selamat dalam perjalanan. Tengah boardinglah kot!  Terima kasih atas kerjasama yang diberikan sepanjang pemprosesan hadiah ni… Siap yang dapat hadiah-hadiah ni? Oh, mereka yang join contest #Dearsofie hari tu lah. Senarai penerima ada kat tepi belah kanan

EXPLORE »

Thank You For Reading

Scroll to Top