Category: Blog

Kongsi

Tahniah kepada pemenang!

Holla there! Setelah dua minggu berlangsungnya “Simply Segmen by Shawal & Sofie”, akhirnya kami telah senaraikan 16 pemenang bertuah! Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kepada 54 orang peserta yang

Cerita penuh »

Happy Blog Anniversary!

Holla there! Long time no hear the story huh? Tup tup dah tukar wajah baru. Korang apa cer semua? Sihat? Alhamdulillah, InsyaAllah semua dalam keadaan yang sihat wal afiat. So,

Cerita penuh »

Sepetang bersama Tea Boss Perlis

Assalamualaikum and Hello there! For the first time aku join review secara bersua muka bersama blogger lain. Pergh! Gempak je rasa kan? Dalam eksited, gembira plus teruja, aku sebenarnya malu

Cerita penuh »

Dapat Hadiah Dari Cikla!

Alhamdulillah rezeki hari Jumaat. After buka lapisan pertama First of all, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada cikla sebab sudi hadiahkan kita sebuah memori terindah bagi bulan Februari 2016

Cerita penuh »

#Gift4them: Kena return??

Seusai balik dari kerja praktikal petang tadi, aku agak terkejutlah tengok bungkusan yang ‘seperti ku kenal tapi dimana ya?’. Lepas tu aku tengoklah maklumat.   Bungkusan tak dikenali? Apasal pulak tak dikenali?

Cerita penuh »

#Gift4them: Mission Completed!

Yeay!!! Alhamdulillah semua dah seronok dan gembira selepas dapat hadiah hari tu. Kiranya misi #Gift4them aku sudah pun selesai! Thanks u’olls sudi terima hadiah kecil ni. Harapan aku pada mereka

Cerita penuh »

#Gift4them on board!

Gambar latar hanya hiasan bukan sebenar Alhamdulillah atas bantuan jiran yang amat baik hati, akhirnya hadiah korang dah pun selamat dalam perjalanan. Tengah boardinglah kot!  Terima kasih atas kerjasama yang diberikan

Cerita penuh »

Tahniah kepada pemenang!

Holla there! Setelah dua minggu berlangsungnya “Simply Segmen by Shawal & Sofie”, akhirnya kami telah

Dapat Hadiah Dari Cikla!

Alhamdulillah rezeki hari Jumaat. After buka lapisan pertama First of all, aku nak ucapkan ribuan

#Gift4them: Kena return??

Seusai balik dari kerja praktikal petang tadi, aku agak terkejutlah tengok bungkusan yang ‘seperti ku kenal tapi

#Gift4them: Mission Completed!

Yeay!!! Alhamdulillah semua dah seronok dan gembira selepas dapat hadiah hari tu. Kiranya misi #Gift4them

#Gift4them on board!

Gambar latar hanya hiasan bukan sebenar Alhamdulillah atas bantuan jiran yang amat baik hati, akhirnya hadiah

Terima Kasih Daun Keladi! 

Scroll to Top