Category: Blog

Share on pinterest
Share on google
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin

Sepetang bersama Tea Boss Perlis

Assalamualaikum and Hello there! For the first time aku join review secara bersua muka bersama blogger lain. Pergh! Gempak je rasa kan? Dalam eksited, gembira plus teruja, aku sebenarnya malu gak r nak bertemu secara nyata. Lagi-lagi kitaorang dikira team paling lambat sampai kat destinasi…T_T but at least selamat jugak tiba. huhuhuhu…*sorry gais for been

EXPLORE »

Dapat Hadiah Dari Cikla!

Alhamdulillah rezeki hari Jumaat.  After buka lapisan pertama  First of all, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada cikla sebab sudi hadiahkan kita sebuah memori terindah bagi bulan Februari 2016 ni. Balik dari mengimbau kenangan di sekolah rendah zaman dulu sambil bantai aiskrim gula apong, tetiba aku nampak satu bungkusan atas meja. “Hadiah dari cikla ke ni?

EXPLORE »

#Gift4them: Kena return??

Seusai balik dari kerja praktikal petang tadi, aku agak terkejutlah tengok bungkusan yang ‘seperti ku kenal tapi dimana ya?’. Lepas tu aku tengoklah maklumat. Bungkusan tak dikenali? Apasal pulak tak dikenali? Bukan alamat tulis semua dah betul ke? Pelik berganda pulak aku nih….Pastu aku pun buat semakan maklumat dari sang penerima dengan sang pengirim. Rasa macam dah

EXPLORE »

Dapat banner dari bajuwarnacoklat.com!!

Walawe!!!! Dapat banner tu… Untuk korang yang join ‘Segmen awak orang mana?‘ dari Rrai hari tu semua dapat banner seperti yang dijanjikan. Terima kasih rrai!!! Ha, kepada yang join segmen dan nak tebus banner ni bolehlah klik sini atau banner kat atas tu ya! Jangan lupa tebus tau!  Lepas tu tampal kat sidebar blog korang. Rrai

EXPLORE »

#Gift4them: Mission Completed!

Yeay!!! Alhamdulillah semua dah seronok dan gembira selepas dapat hadiah hari tu.  Kiranya misi #Gift4them aku sudah pun selesai! Thanks u’olls sudi terima hadiah kecil ni.  Harapan aku pada mereka yang dapat tu, janganlah kecewa atau serik-serik datang sini sebab tak dapat buku hitam tu. T_T Sepanjang sesi pengeposan berlaku, aku ada gak usha-usha samada

EXPLORE »

#Gift4them on board!

Gambar latar hanya hiasan bukan sebenar  Alhamdulillah atas bantuan jiran yang amat baik hati, akhirnya hadiah korang dah pun selamat dalam perjalanan. Tengah boardinglah kot!  Terima kasih atas kerjasama yang diberikan sepanjang pemprosesan hadiah ni… Siap yang dapat hadiah-hadiah ni? Oh, mereka yang join contest #Dearsofie hari tu lah. Senarai penerima ada kat tepi belah kanan

EXPLORE »

#Gift4them: Dalam proses

First of all, aku minta maaf kepada semua rakan blogger sebab dah dua hari tak blogwalking. T_T [kalau ada yang perasan lah…huhuhu..] komen korang aku still baca dan sempat gak r balas… kalau baca pun as silent reader je sempat. [eceh, acah busy kalahkan retis!]  Takdelah, buat masa sekarang aku tengah prepare hadiah untuk korang

EXPLORE »

#Gift4them untuk peserta contest #Dearsofie

   “Dengan tahun baru ni, kita mulakan azam baru, buku baru…”  Apa? Buku baru? Kenapa tak caya ek? Okaylah…buku limited edition yang menjadi impian peserta dah pun sampai…. Tapi sayangnya…hanya tiga orang je dapat buku ni… Namalah limited edition… makanya aku kena cari buku yang lagi unik untuk mereka yang 17 lagi… Harap korang tak

EXPLORE »

Tamat sudah contest #Dearsofie!

As you all can see….contest yang dianjurkan hari tu telah pun tamat! Danke to all supporters yang join contest nih! Alhamdulillah kiraan aku tepat…yeay! InsyaAllah ke-20 puluh peserta ni semua akan dapat hadiah! Yeay! suka sikit…. tapi kena sabar sikit tau… maklumlah…kita ni diseberang laut china selatan… mungkin proses penghantaran dan pembelian segala hadiah akan

EXPLORE »

Pilihan yang sukar!

Holla! Malam ni aku nak celoteh pasal kerisauan yang melanda sejak akhir tahun ni. Antaranya: “Macam mana nak bagi semua peserta contest #Dearsofie puas hati?” Berabad jugaklah fikir. Lagi-lagi kalau ada yang komen dengan ayat yang boleh buat tergaru hati ni…seronok tau baca komen dari pembaca ni sebenarnya. Bukan apa…ia macam bagi aku harapan untuk

EXPLORE »

Thank You For Reading

Scroll to Top