Category: Blog

Kongsi

Disebalik Orang

Salam budiman buat semua pembaca. Ini adalah tulisan pertama sejak sofieadie merubah wajah blog dia. Dalam kurang dari 20 hari yang berlalu ini, bermacam peristiwa dah berlaku. Berakhirnya kehidupan seorang

Cerita penuh »

Aku dan Blogger #6

Bercerita mengenai tradisi siri Aku dan Blogger ini, buat aku sedar yang setiap sirinya pasti membawa perubahan yang besar dalam hidup. Setiap 13 Disember, aku akan update series ni. Tiba-tiba

Cerita penuh »

Farewell Magazine

Memilih untuk melepaskan sesuatu yang bakal menaikkan potensi dan kredibiliti kau itu tidak mudah. Sukar! Ya, terlalu sukar. Tapi, untuk mengejar segalanya kau takut yang dikejar tidak dapat, yang dikendong

Cerita penuh »

Come back blog mission

Ianya seakan janggal bilamana interface yang biasa diguna untuk berblogging itu sudah berubah. Kalau tahun lepas pada tarikh yang sama, aku hanya tukar template baru. Tapi kali ni, aku tukar

Cerita penuh »

Blog Migration Notice

Assalamualaikum buat semua pengunjung budiman yang baru, lama, yang menyinggah, silent reader atau sesiapa sahaja yang menjumpai blog ini dari dulu hinggalah sekarang. Zillion terima kasih seluas angkasa bima sakti

Cerita penuh »

Aku dan blogger #5

Sambil bertemankan OST Bahubali, aku mula menaip episod yang seterusnya bagi series “Aku dan Blogger”. Lullaby of death nama ost-nya. Part ni masa Mak Bahubali dikhabarkan yang Bahubali sudahpun mati.

Cerita penuh »

Featured blogger by Kak Shikin

Kabare readers sekalian! Now I’m back for good. Hopefully semangat berblogging ini istiqomah mekar hinggalah bila-bila. Dia ada je mood nak update apa semua tu kan…tapi biasalah, ada je benda

Cerita penuh »

Disebalik Orang

Salam budiman buat semua pembaca. Ini adalah tulisan pertama sejak sofieadie merubah wajah blog dia.

Aku dan Blogger #6

Bercerita mengenai tradisi siri Aku dan Blogger ini, buat aku sedar yang setiap sirinya pasti

Farewell Magazine

Memilih untuk melepaskan sesuatu yang bakal menaikkan potensi dan kredibiliti kau itu tidak mudah. Sukar!

Come back blog mission

Ianya seakan janggal bilamana interface yang biasa diguna untuk berblogging itu sudah berubah. Kalau tahun

Blog Migration Notice

Assalamualaikum buat semua pengunjung budiman yang baru, lama, yang menyinggah, silent reader atau sesiapa sahaja

Aku dan blogger #5

Sambil bertemankan OST Bahubali, aku mula menaip episod yang seterusnya bagi series “Aku dan Blogger”.

Terima Kasih Daun Keladi! 

Scroll to Top