Giveaway by LZ

August 20, 2017


Holla there!
It's been centuries since I joined the giveaway from the blog. Hence, this time I would like you to join this awesome giveaway conduct by Sis LZ!

Syaratnya amat mudah dan senang. Korang boleh klik banner untuk join giveaway ni sehinggalah peghujung bulan Ogos.

So, Sis LZ sangat curious tentang pandangan blogger/pembaca lain tentang blog beliau. 
Pendapat aku secara peribadinya blog sis sangat kemas dan user friendly. Header blog yang simple dan catchy. Cepat loading. 

Cuma part button search dalam blog sis ada dua. Sebab yang disediakan oleh template, command dia tak berfungsi. Mungkin sebab tu sis letak yang blogspot punya search button ya? Oh...

It could be nice if sis can fix the command. It might seem cleaner. ^_^

Yang blogger directory tu, awesomelah sis! Acaner nak join? hehehehe

As to complete the giveaway rules and regulations, here I attached my facebook and IG link:
(I think we have followed each other ^_^!)

Facebook: sofie adie
Instagram: Yuhaadie

***
All the best and happy giveaway!!!
Do click the banner to join the giveaway!!

8 comments

  1. Thank you so much Sofie for joining my giveaway, yeayyyyy! 👏👏👏
    Pendapat tentang search button akan ditambah baik👍.. Senarai peserta akan dikemaskini nanti.. Good luck to you 💕

    Cara nak join Blog Directory just letak butir2 ikut format dalam Blog Directory di ruang komen page berkenaan. Join tau! 😊

    Okay, have a great day!

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're welcome Sis! :)
      thanks for conduct the ga and happy ga!

      orite, i will do as you told.

      Delete
  2. Singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singgah kak yong!:) good luck too!

      Delete

© SOFIEADIE. Design by FCD.