Sepetang bersama Tea Boss Perlis

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on pinterest
Pilihan kehidupan
Come back blog mission
Blog Migration Notice
Hilang
Assalamualaikum and Hello there!

For the first time aku join review secara bersua muka bersama blogger lain. Pergh! Gempak je rasa kan? Dalam eksited, gembira plus teruja, aku sebenarnya malu gak r nak bertemu secara nyata. Lagi-lagi kitaorang dikira team paling lambat sampai kat destinasi…T_T but at least selamat jugak tiba. huhuhuhu…*sorry gais for been late* Antara blogger yang join adalah; bro Zumalbro pha is, bro Arz dan miss zya. Nice to meet u’olls!
(p/s: entri kali ni banyak menggunakan gambar untuk berbicara…harap maaf untuk pengguna data macam daku ni…)
Logo Tea Boss

Tea Boss ni adalah sebuah jenama minuman yang bukan saja jual air teh malah bermacam-macam perisa. Siap ada perisa kacukan lagi. Latar belakang Tea Boss adalah diinovasikan oleh anak muda melayu berasal dari Sungai Petani, Kedah yang berpengalaman dalam bidang hotel. Pergh! bidang feveret aku dulu tu….selain pada tu, Tea Boss ni memiliki hampir 10 outlet di semenanjung Malaysia. Cayalah! So, kat bawah ni adalah senarai menu air yang ditawarkan di Tea Boss Perlis.

credit gambar to DZ
Tapi kalau korang rasa macam nak makan chicken chop ke, laksa ke soto, kat sini pun ada sediakan semua tu dengan harga yang mampu milik. Bawah ni semua gambar yang diambil oleh bro zumal dan misszya. Thanks for sharing the picture! Ni je mampu belanja…
antara air yang menjadi pilihan untuk dirasa (credit gambar to misszya)
Kalau korang beli 10 air tea boss, korang akan dapat satu air percuma. Untuk bagi cukup sepuluh, kenalah rajin-rajin membeli tea boss…
(credit gambar to bro zumal) 
menu pilihan (sos black pepper dia terbaik r!) credit gambar to misszya
credit gambar to misszya
Recommended by the owner (credit gambar to misszya)
my choice
Say ‘cheese’ (credit gambar to misszya)
Sepetang bersama Tea Boss, sempatlah merasa air Apple Boss, Mango Boss, Sling Boss, Chicken Chop dan juga Soto. Aku paling suka sos BBQ black pepper untuk chicken chop. Win r! Apple Boss pulak dalam tak mampu nak habiskan, akhirnya berjaya jugak habis. Banyak giler tu…nih kalau dahaga, confirm tak sampai sepuluh minit dah habis. 

bersama blogger miss zya, bro aRz, bro Pha is dan bro Zumal. (credit gambar to miss zya)
Sepetang bersama Tea Boss
Untuk korang yang dok belah Perlis dan berminat nak review, terjah dan merasa air Tea Boss ni, bolehlah rujuk maklumat dibawah:
Untuk info yang lebih menarik mengenai Tea Boss ni korang boleh usha FB dan stalk insta mereka.
Last but not least, thanks for the awesome tea time and thanks for reading!
Untuk baca review dari bro zumal, korang boleh klik sini

Keep reading on

Any thought?

0 thoughts on “Sepetang bersama Tea Boss Perlis”

  1. salam sofie adi…tea boss dah dibuka di perlis…sebelum ni tahu di sungai petani ja…buat peminat coffe boleh juga rasa coffe pilihan masing-masing kan….sedap ja air tea boss ni

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thank  
you
 for reading