Day: February 23, 2016

Forrest Gump

Forrest Gump adalah satu cerita yang penuh dengan dialog yang tersirat dan bermakna. Itu bagi pandangan akulah. Sebab kalau boleh sepanjang tengok cerita dia, aku asyik nak pause je. Kalau tak pause rewind…Alasan? Nak ulang balik apa yang dia kata. Feel ni sama macam tengok cerita “Angels & Demons”. Aku pun tak faham pasal pa…sebab …

Forrest Gump Read More »

Kotak

Holla there!Miss me huh? Bluek!!! Bazir karan je nak miss, miss kan? Okaylah, sebenarnya tadak alasan kukuh pun untuk aku tak update blog ni. Cuma aku kena cari beribu ayat dan cerita untuk bagi entri aku betul-betul manfaat untuk korang baca. (macamlah selama ni bermanfaat entri aku kan? cyeh!) Alkisahnya….dari hari tu nak update pasal …

Kotak Read More »

Scroll to Top