Day: December 7, 2015

Tak lapok dek hujan, tak lekang dek panas…

Holla!  Kabare kalian semua? Harapnya sihat wal’afiat. Aku? Aku macam nilah…tak banyak bunyi since 3011 hari tu. Sebab? sebabnya seolah macam tahu minggu ni, minggu ‘sepi’….(iya aku tahu kalian jua tahu…) nampak apa yang berubah?  Obviously nampak dowh…apa dia? design blog? Kalau tu jawapnnya, salah…salah sama sekali… Habis tu apalah? Hati aku…hati aku dah berubah… …

Tak lapok dek hujan, tak lekang dek panas… Read More »

Scroll to Top