Month: October 2015

Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck di Istana Budaya

“ASSALAMUALAIKUM”Semalam masa tengah belek-belek insta, tetiba nampak post Amar Baharin tentang…tentang teater Kapal Van Der Wijck!Pergh! Rasa macam nak pergi tengok je!!!Kat bawah ni poster tayangan teater tu.. Serius cerita ni sangat, sangat, sangat…. Kalau korang pernah tengok cerita ni mesti korang tau punya perasaan tu.. Perasaan adore dengan Zainuddin…geram dengan Hayati…sakit hati dengan…. Ah, …

Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck di Istana Budaya Read More »

Untold Story

“ASSALAMUALAIKUM”Salam jerebu satu Malaysia!hahaha….jerebu dah naik ke Perlis da….nak lepak kat Academic Height (A.H.) pun dah tak selamat. Pandangan pun kelam je rasa. Memandangkan ni awal bulan, quota pun masih laju je kan, semedang je aku terus rasa nak mengupdate semua cerita. Hari tu nak share pasal ke Penang, tak dapat…nak update pasal betapa busynya masa …

Untold Story Read More »

Scroll to Top