Day: December 6, 2014

Alamak Confius!!!

“ASSALAMUALAIKUM”Nak tukar ke tak nak?Nak biar ke tukar?Macam gelap tapi okeylah kot!Hurm, confiuslah….aiyooooBelek lagi, jenguk balik, try preview…Apa yang tak kena dengan blog ni ek?Hurm,..(cuba tengok blog cikiman tu simple jer kann…)Korang rasa elok blog gelap ke cerah?Rasa macam nak bagi cerah, tapi tak yakin pulak..Kalau gelap, kesian pulak orang nak baca ‘gelap mata’ nak …

Alamak Confius!!! Read More »

Scroll to Top