Day: December 2, 2014

Aku Tak Faham!

“ASSALAMUALAIKUM”Cerita lepas zohor tadi.Aku jadi ‘posmen’ untuk member aku yang befday hari ni. Yeah, right aku ingat ‘posmen-posmen’ ni takdelah berlaku dekat aku..Tapi, nampaknya watak tu jatuh kat aku pulak!Nasib akulah ‘posmen’!Hantar apa? Ok, bunga ros merah hidup…hanya bunga tanpa si bear..(sebab ramai orang tengah jual bunga sempena konvo lah katakan…)Macam klasik pulak. Ok, itu …

Aku Tak Faham! Read More »

Aku Kecewa Dengan Kau

“ASSALAMUALAIKUM”Semalam hari pertama kuliah. Tapi seorang lecturer pun masih belum masuk sebab busy nak handle dengan konvo.Bestnya dah konvo kan…Tengah lelepak dengan member, maka lalulah seorang lecturer yang mengajar subjek yang aku kantoi hari tu. Dia nampak aku, aku sengih jerlah, nak buat macam mana bukan rezeki aku.. Pastu Sir kata: ‘AKU KECEWA DENGAN KAU…’ Then, …

Aku Kecewa Dengan Kau Read More »

Loya Ari Tok! #1

“ASSALAMUALAIKUM”Cerita 1A: Ish, orang tak sukalah hingus ni..selalu ada setiap kali lepas masak, mandi, bangun tido…rimas dah nak buangB: Oii, hingus tu bagus apa.A: Apa yang bagusnya?B: Dia tu sebagai penapis habuk daripada masuk hidung kita. Kira dia tu macam pelindung kita dari kumanlah.A: Ya ka?B: Yalah…A: Oh…macam tentera marinlah ‘diorang’ ni..sebabkan ‘dia’ sanggup berkorban …

Loya Ari Tok! #1 Read More »

Hadiah Untuk Pembaca #1

“ASSALAMUALAIKUM”Alhamdulillah, saya baru selesai membalut hadiah-hadiah untuk dua orang pembaca saya yang sangat sporting!1- Fina 2- Yana Untuk Fina dan Yana sila melapor diri untuk proses pemberian hadiah.***THANX FOR READING!***p/s: next hadiah at 14/12/14

Scroll to Top