Day: November 12, 2014

Cerita tentang ‘follow’?

“ASSALAMUALAIKUM”(cerita ini tiada berkaitan dengan maksud ‘follow’ sebenar, sila tinggalkan entry jika anda bukan followers saya…(o,0)No lah just kidding!  Tengah makan tetiba terfikir dan fikir… Sebab apa kita follow orang? – sebab kita nak – sebab dia ada informasi yang sangat menarik – sebab dia famous – sebab dia friendly – sebab dia ramai ‘followers’ …

Cerita tentang ‘follow’? Read More »

Goodbye Part 3!

“ASSALAMUALAIKUM” 12/11/14 ‘Biarlah tak dean, asal jangan fail sudah!’ Habis doa dah masa sebelum click untuk tengok result. Then, “Alhamdulillah!’ Fuh! Kus semangat…. Berkali-kali tengok result…hanya beberapa point lagi untuk ‘lepas pagar’..ruginya… ‘Ah, biarlah. Padan dengan muka, sape suroh main-main lagi! Carry mark sendiri pun tak reti nak jaga…’ ‘Takpelah, at least still atas 3 kan?’ …

Goodbye Part 3! Read More »

Scroll to Top