Day: April 14, 2014

The New Challenge

Kenapa Arau? *kos hidup rendah *makanan murah dan sedap *suasana damai dan tenang *4 musim *adventerous -if you want to be happy in life, stop expecting.- Dan aku pun teringat Guru Rancho pesan “ALL IS WELL!!!” Tempat yang wajib dalam handset mahupun kamera setiap student yang pernah menjejak UiTM Arau. Academic Height adalah site survey …

The New Challenge Read More »

“Don’t read!”

See!!! Hangpa degil na, aku dah habaq jangan doq baca! eh, pasai pa pulak kami degil? Hang cuma tulis “Don’t read” Kami bacalah…mana da salah. Ah, lantaq pi hangpa lah… hangpa semua DAH TERKENA!!… Dan Assalamualaikum bloggerz! Alhamdulillah, berhasil jugak laman journey aku yang tak semengah ni. Kredit for Lyssa Faizureen dan juga tutorialnya… FYI untuk nuroo, …

“Don’t read!” Read More »

Scroll to Top