Disclaimer


Ianya bukanlah satu keperluan untuk menafikan segala maklumat dalam laman ini, tetapi KALIAN sebagai pembaca haruslah bijak dan waras dalam setiap apa yang kalian lakukan.

Umumnya korang mestilah mengetahui:-

1- Penulisan aku adalah HASIL nukilan aku sendiri. 
Tiada kaitan dengan yang hidup mahupun yang telah tiada. 

2- Sumber inspirasi adalah variasi. 
Sekiranya ada persamaan dengan korang, korang bolehlah berhubung dengan aku untuk sebarang penurunan atau penukaran isi.

3- Maklumat yang terdapat dalam blog ni adalah pengalaman aku sendiri. 
Kalau ada percanggahan, korang dialu-alukan untuk berkongsi pandangan. Contohnya dari segi silibus dalam Diploma Sains Geomatik memandangkan aku dah tak sambung kos ni lagi, mungkin aku tak dapat menjawab setiap persoalan kalian dengan tepat. Tapi aku boleh tolong mana yang aku mampu.

4- Maklumat yang datang dari sumber luar aku biasanya banyak link. Contoh entri ini: "how to draft perfect resume"

5- Korang boleh baca semua maklumat yang ada dalam blog ni selagi data korang laju dan tiada masalah untuk sebarang akses.

6- Tak usahlah nak meniru ayat merapu meraban aku yang aku sendiri tak teruja untuk labelkan ia sebagai puisi. Maka, sila berundur ya...

7- Mana-mana maklumat dan data korang yang aku ambil semasa anjurkan contest, 
  • akan disimpan bagi tujuan penghantaran dan pengeposan hadiah
  • data akan disimpan bagi tujuan penilaian pada masa akan datang.

8- Segala ketidak puasan hati, jangan segan silu suarakan pada aku melalui email atau pun ruangan contact yang telah disediakan.

Last but not least, penggunaan ayat didalam blog ini adalah mengikut keselesaan penulis. Selamat membaca!

-DIOLAH PADA 050318/0541-
© SOFIE ADIE. Design by FCD.