Disclaimer


Ianya bukanlah satu keperluan untuk menafikan segala maklumat dalam laman ini, tetapi KORANG sebagai pembaca haruslah bijak dan waras dalam setiap apa yang korang lakukan.

Umumnya korang mestilah mengetahui:-

1- Penulisan aku adalah HASIL nukilan aku sendiri. 
Tiada kaitan dengan yang hidup mahupun yang telah tiada. 

2- Sumber inspirasi adalah variasi. 
Sekiranya ada persamaan dengan korang, korang bolehlah berhubung dengan aku untuk sebarang penurunan atau penukaran isi.

3- Maklumat yang terdapat dalam blog ni adalah pengalaman aku sendiri. 
Kalau ada percanggahan, korang dialu-alukan untuk berkongsi pandangan. Contohnya dari segi silibus dalam Diploma Sains Geomatik. 

4- Maklumat yang datang dari sumber luar aku biasanya banyak link. Contoh entri ini: "how to draft perfect resume"

5- Korang boleh baca semua maklumat yang ada dalam blog ni. Bak kata ZyraRoxx; "Read at your own risk..." so...hands up!

6- Tak usahlah nak meniru ayat merapu meraban aku yang aku sendiri tak teruja untuk labelkan ia sebagai puisi. Maka, sila berundur ya...

7- Mana-mana maklumat dan data korang yang aku ambil semasa anjurkan contest, 
  • akan disimpan bagi tujuan penghantaran dan pengeposan hadiah
  • data akan disimpan bagi tujuan penilaian pada masa akann datang.

8- Segala ketidak puasan hati korang, jangan segan silu suarakan pada aku melalui email atau pun ruangan contact yang telah disediakan.

-DIOLAH PADA 13 DECEMBER 2016, 1624-

Latest Posts

Facebook

    @Gallery