June 15, 2017 / 24 Comments

#RAMADHANGIVEAWAY: PEMENANG!!!

giveaway, ramadhan, sofieadie

TAHNIAH dan TERIMA KASIH diucapkan kepada semua peserta yang telah menyertai #RAMADHANGIVEAWAY tajaan SGShop Malaysia anjuran sofieadie.com!

Tak sangka dalam masa DUA MINGGU, giveaway ni dah kumpul seramai 55 penyertaan melalui blog. Terima kasih kepada semua blogger yang sudi meriahkan #RAMADHANGIVEAWAY. 

Kepada yang tidak berpeluang memenangi giveaway kali ni, jangan sedih-sedih...insyaAllah, korang masih berpeluang untuk menang dalam giveaway yang lain. 😊 Amin!


PENYERTAAN MELALUI BLOG:-

Berikut adalah 7 PESERTA BERTUAH yang berjaya memenangi shopping credit bernilai RM100!!! 

22. http://www.blogaqiem.com/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

39. http://www.sheilainspire.com/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

12. http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

8. http://queensyanis.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

47. http://www.zazaiman.com/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

16. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

55. http://darlinalife.blogspot.com/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

(sila semak nombor anda di SENARAI PESERTA)


PENYERTAAN MELALUI INSTAGRAM:-

sofieadie, giveaway

TIGA pemenang bagi pengomen tegar untuk penyertaan melalui Instagram telah dimenangi oleh....
@nona_cuya
@de_Drobes
@yuyinazman

Fuh! sengit dan rumit betul nak buat keputusan. (Mungkin ni first and last buat giveaway kat ig kot! hahahaha...😅)

CARA TUNTUTAN HADIAH

Semua pemenang dikehendaki:-

  1. Daftar keahlian di laman web SGShop Malaysia
  2. Hantarkan maklumat anda melalui email jade2sofie@gmail.com dengan menggunakan format berikut;


Subj: PEMENANG #RAMADHANGIVEAWAY 2017
Nombor dan link penyertaan
Username SGShop Malaysia

Credit Shopping anda akan dimasukkan melalui username yang anda beri. Pastikan username anda adalah sah milik anda sebelum menghantar maklumat.

Tuntutan hadiah mestilah dihantar selewat-lewatnya pada 18 JUN 2017
Sebarang kelewatan dalam membuat tuntutan, hadiah akan ditukar kepada peserta lain.

Last but not least, thank you again!!!
and
SALAM RAMADHAN!
Related Posts

24 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang ! ;)

    ReplyDelete
  2. wah tahniahh pemenang!. belum rezeki lagi ni. nanti sis buat giveaway lagi eh hehe

    ReplyDelete
  3. congrats to all winners.
    Mrs pip lapor diri, #12 ...
    Cheers.

    ReplyDelete
  4. bukan rezeki di sini. tahniah semua pemenang :)

    helloaiman

    ReplyDelete
  5. Tahniah pada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulilah menang lgi ga sgshop...done pm

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Terima kasih

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah ada rezeki..terima kasih :D

    ReplyDelete
  9. tahniah buat semua pemenang :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah semuaa yg menang XD hm

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada pemenang.

    CR join kat IG. Memang sengit betul.huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik renex beza sikit je dengan yang ketiga tu...memang poning pala nak kira.. huhuhuh
      insyaAllah ada rezeki cik renex di lain tempat.:)

      Delete
  12. Tahniah pada semua pemenang.. =)

    ReplyDelete
  13. lol..takde rezeki menang.. tkpelah tahniah winner! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. adalah tu rezeki kat tempat lain...insyaAllah..
      :)

      Delete
  14. Tahniah kepada semua pemenang..
    Kalau ada rezeki memang tak ke mana..

    ReplyDelete

Latest Posts

Facebook

    @Gallery