March 12, 2017 / 7 Comments

lakastah join segmen belog urang brunei

Sedang masih lapang dan line pun boleh tahan ni, moh kita join segmen urang Brunei ni.

Hai orang Brunei! 
Kamek jiran kitak, sekdalah sebelah tapi dekatlah juak mun pake jeraya.

Kamek mok jawab soalan nombor duak ya.

Selain reader Malaysia, negara luar mana yang pernah komen entri anda?

Mudahnya, kamek sik pernah dapat komen dari negara luar. Sian nak? tapi sik dahal, ya bukanlah perkara yang perlu disedihkan, (buat masa sekarang dan seterusnya...maybe!)

Pernah juak ada, tapi ya pun spam lah. 😅

Mun sapa-sapa rasa mauk blognya kenak komen orang selain Malaysia, ajuh meriahkan segmen Urang Brunei tok! 

Apa gik, klik banner dibah tok untuk join!

Related Posts

7 comments:

  1. goodluck sis :)

    singgah :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/sunshine-blogger-award.html

    ReplyDelete
  2. Halo sofie thanks sudi join segmen sy hehe adehh jiran sebelah ne kekeke. Sy pandai sikit2 je ckp srwk. Sy follow sini #541

    ReplyDelete
  3. Best of luck sis.. Jemput join segmen saya jugak, boleh berkenalan dengan rakan-rakan blogger yang lain.. =)

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/segmen-awak-follow-saya-saya-follow.html

    ReplyDelete
  4. Dari Segmen Sama

    http://radenotion.blogspot.com/2017/03/segment-blogging-lakastah-join-segmen.html

    ReplyDelete
  5. Salam dari segmen sama

    http://radenotion.blogspot.com/2017/03/segment-blogging-lakastah-join-segmen.html

    ReplyDelete
  6. Best of luck, Sofie.. Akak nak jemput awak untuk join segmen akak..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/segmen-awak-follow-saya-saya-follow.html

    ReplyDelete

Latest Posts

Facebook

    @Gallery