April 30, 2016 / 6 Comments

Review Blog Opie

Review Blog Opie Review Blog Opie

Holla there! For today I like to make a second review on Opie blog. Ha, kalau yang pertamanya aku review sebab dia pernah menang give a...

April 29, 2016 / 3 Comments

Review Blog Fatin Liyana

Review Blog Fatin Liyana Review Blog Fatin Liyana

Holla there! Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada Fatin Liyana kerana berjaya menjadi salah seorang pemenang bagi "Simply...

GiveAway Mei by Ann

GiveAway Mei by Ann GiveAway Mei by Ann

Assalamualaikum wbt..hii Bismillahirahmanirahim.. Klik banner untuk menyertai Senarai Sponsor: Ann , CikNurul , MissBan...

Tahniah kepada pemenang!

Tahniah kepada pemenang! Tahniah kepada pemenang!

Holla there! Setelah dua minggu berlangsungnya "Simply Segmen by Shawal & Sofie", akhirnya kami telah senaraikan  16 p...

April 26, 2016 / 18 Comments

Happy Blog Anniversary!

Happy Blog Anniversary! Happy Blog Anniversary!

Holla there! Long time no hear the story huh? Tup tup dah tukar wajah baru. Korang apa cer semua? Sihat? Alhamdulillah, InsyaAllah...

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016

Bulan April bakal berakhir, bloglist untuk March & April akan di gantikan dengan bloglist baru untuk bulan Mei & Jun. Berminat un...

April 25, 2016 / 27 Comments

Senarai Peserta Simply Segmen by Shawal & Sofie

Senarai Peserta Simply Segmen by Shawal & Sofie Senarai Peserta Simply Segmen by Shawal & Sofie

First of all, I would like to thank to all the bloggers yang dah join segmen ni! Untuk yang masih belum join, cepat-cepat korang masih...

April 23, 2016 / 6 Comments

Serlahkan Gaya Pemakaian Flare Dress

Serlahkan Gaya Pemakaian Flare Dress Serlahkan Gaya Pemakaian Flare Dress

Masa kecil dulu, semua jenis dress akan digelar sebagai gaun. Bila dah besar baru tau, rupanya semua gaun ada namanya yang tersendiri. Ent...

1st Mini Giveaway by CikNurul

1st Mini Giveaway by CikNurul 1st Mini Giveaway by CikNurul

Do click banner to join ya!

April 22, 2016 / 2 Comments

Segmen Tonton Uk20 Free Gift

Segmen Tonton Uk20 Free Gift Segmen Tonton Uk20 Free Gift

 Uk20 adalah Animasi pendek yang bercorak komedi untuk hiburan semata-mata.Uk20 kali ini mempersembahkan 'free gift".Sinopsis ...

April 21, 2016 / 16 Comments

Sesi Mengenali Ahli Blogger

Sesi Mengenali Ahli Blogger Sesi Mengenali Ahli Blogger

Holla there! Masih lagi dalam sesi segmen. Dimana segmen kali ni aku telah pun ditag oleh _numigx  pada dua minggu lepas kalau tak ...

Pre-Loved Fixi Novel Giveaway

Pre-Loved Fixi Novel Giveaway Pre-Loved Fixi Novel Giveaway

Klik banner untuk join ya!

April 14, 2016 / 12 Comments

Simply Segmen by Shawal & Sofie

Simply Segmen by Shawal & Sofie Simply Segmen by Shawal & Sofie

Holla gais! As you can see, I have made a collaboration with one of our awesome bloggers which is known as Shawal .  After we had a sm...

April 04, 2016 / 22 Comments

Aku target C je weh...

Aku target C je weh... Aku target C je weh...

Holla there!  Dah lamanya takde rasa ni. Rasa macam nak luah tapi tak tau macam mana. Dan akhirnya bloglah yang menjadi mangsa. (Oh gosh...

April 01, 2016 / 19 Comments

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung ...

Latest Posts

Facebook

    @Gallery