March 30, 2016 / 14 Comments

Batman vs Superman?

Batman vs Superman? Batman vs Superman?

Hello there! Alhamdulillah masa GA MBO Cinema yang lepas, aku dapatlah dikira sebagai salah seorang peserta yang bertuah...che che che.....

March 28, 2016 / 23 Comments

Sepetang bersama Tea Boss Perlis

Sepetang bersama Tea Boss Perlis Sepetang bersama Tea Boss Perlis

Assalamualaikum and Hello there! For the first time aku join review secara bersua muka bersama blogger lain. Pergh! Gempak je rasa kan?...

FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN

FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN

Klik banner untuk join!

Segmen: Auto-Blogger Malaysia

Segmen: Auto-Blogger Malaysia Segmen: Auto-Blogger Malaysia

Klik banner untuk join!

Home

March 21, 2016 / 22 Comments

Fight or Give Up?

Fight or Give Up? Fight or Give Up?

Sejak dua menjak ni terlalu banyak peristiwa berlaku. Nak kata tragedi pun tidak, nak digelar sebagai moment tu...erm...bolehlah dikategor...

March 18, 2016 / 12 Comments

Get to know me...

Get to know me... Get to know me...

First of all, I would love to say a thousand thank you to our lovely blogger; Numigx aka IGS for tagging me on this awesome 'Taggi...

AVON ONLINE: Produk kecantikan untuk wanita

AVON ONLINE: Produk kecantikan untuk wanita AVON ONLINE: Produk kecantikan untuk wanita

Wanita dengan kecantikan sangatlah sinonim. Soal tentang wanita mesti ada kaitan dengan cantik. Bila cantik, sama dengan barang make up. ...

March 17, 2016 / 4 Comments

Cabaran belajar Geomatik

Cabaran belajar Geomatik Cabaran belajar Geomatik

Menjadi salah seorang pelajar Geomatik memang seronok. Sebab apa? sebab situasi pembelajaran yang berbeza bagi setiap subjek. Ia meran...

March 16, 2016 / No comments

HIDUP.MY memudahkan pencarian rumah sewa

HIDUP.MY memudahkan pencarian rumah sewa HIDUP.MY memudahkan pencarian rumah sewa

Dulu masa zaman internet masih kurang dikenali memang susah nak cari rumah atau bilik sewa. Contoh dia macam sekarang kitaorang puny...

Basic Geomatic Report format

Basic Geomatic Report format Basic Geomatic Report format

Assalamualaikum and Hello there again! Alhamdulillah penerangan untuk semua subjek sepanjang semester dah pun habis aku ceritakan seca...

March 15, 2016 / 4 Comments

Cara memohon tempat praktikal

Cara memohon tempat praktikal Cara memohon tempat praktikal

Bagi  pelajar Diploma Geomatik,  permohonan tempat praktikal akan dilakukan  semasa semester lima . Mungkin ada persamaan untuk kos yang a...

March 14, 2016 / 2 Comments

Fail sebelum praktikal

Fail sebelum praktikal Fail sebelum praktikal

Selepas korang mohon tempat praktikal, dah dapat tempat, siap hantar borang pengesahan semua, tiba-tiba result sem lima keluar dan tak men...

March 13, 2016 / 7 Comments

GIVEAWAY by RosNordin

GIVEAWAY by RosNordin GIVEAWAY by RosNordin

Klik banner untuk join!

Sains Geomatik: Sem 6

Sains Geomatik: Sem 6 Sains Geomatik: Sem 6

Semester akhir paling seronok dan tinggi cabarannya. Pasal.... kita  tak payah masuk kelas  atau takutkan test dan final. Dua, kita  da...

March 12, 2016 / 7 Comments

Sains Geomatik: Sem 5

Sains Geomatik: Sem 5 Sains Geomatik: Sem 5

Subjek: Fundamentals of Entrepreneurship Cadastral Surveying III Industrial Training Geodetic Surveying Intro. to Remote Sensing...

March 11, 2016 / 2 Comments

Sains Geomatik: Sem 4

Sains Geomatik: Sem 4 Sains Geomatik: Sem 4

Tahniah sebab korang dah berjaya ke tahap ini dan selamat menjadi senior! ^_^ Gambar masa Hydro camp di Lumut, Perak Subjek  dal...

March 10, 2016 / 6 Comments

Sains Geomatik: Sem 3

Sains Geomatik: Sem 3 Sains Geomatik: Sem 3

Antara  subjek  yang terlibat: English for Academic Purpose Islamic Property Management Kokurikulum Further Mathematics for E...

March 09, 2016 / 9 Comments

Sains Geomatik: Sem 2

Sains Geomatik: Sem 2 Sains Geomatik: Sem 2

Forum bersama Ally Iskandar  Subjek  semester dua: English Islamic thought and civilization Kokurikulum Calculus 1 Engineeri...

March 08, 2016 / 6 Comments

Sains Geomatik: Sem 1

Sains Geomatik: Sem 1 Sains Geomatik: Sem 1

Assalamualaikum and hello there! Dalam minggu ni aku akan ceritakan semua pasal geomatik. ^_^! Maklumlah bulan mengisi UPU pun sedang h...

March 07, 2016 / 12 Comments

Sains Geomatik: Apa tu?

Sains Geomatik: Apa tu? Sains Geomatik: Apa tu?

Assalamualaikum and hello there, Kali ni aku akan cerita serba ringkas untuk yang masih belum familiar dengan istilah geomatik. Info...

March 06, 2016 / 8 Comments

Nota untuk Pembaca...

Nota untuk Pembaca... Nota untuk Pembaca...

Minggu depan aku ada hydro camp . Subjek terakhir dalam sesi praktikal. Dalam tempoh tu, aku dah buat siap-siap semua entri yang berkaitan...

March 05, 2016 / 18 Comments

The Secret Life of sofieadie

The Secret Life of sofieadie The Secret Life of sofieadie

The Secret Life of sofieadie.... Entri ni adalah bukti yang aku masih tak boleh move on dengan cerita  The Secret Life of Walter Mitty ...

Latest Posts

Facebook

    @Gallery