May 29, 2016 / 30 Comments

Chillax!

Chillax! Chillax!

Dua hari yang lepas, aku ada buat satu entri tentang keadaan aku bila blog hilang kompas . Lepas tu, aku tak taulah perasaan aku atau aku ...

May 26, 2016 / 42 Comments

Bila blog hilang kompas...

Bila blog hilang kompas... Bila blog hilang kompas...

Siapa pernah rasa macam ni? Rasa macam blog korang dah jauh dari motif utama korang cipta blog? Pastu berlakulah peminggiran terhadap blog...

May 24, 2016 / 16 Comments

Segmen Zaman Sekolah

Segmen Zaman Sekolah Segmen Zaman Sekolah

Assalamualaikum there! Semalam aku ditagging oleh Yoo untuk "Segmen Zaman Sekolah" yang kalau tak silap aku dimulakan ole...

Home

May 23, 2016 / 12 Comments

Maaf, lidah aku berbelit...

Maaf, lidah aku berbelit... Maaf, lidah aku berbelit...

"Maaf" Itulah perkataan yang sukar diucapkan jika berlaku perang dingin antara dua benua yang hangat bergolak. Puncanya hanya...

May 20, 2016 / 16 Comments

Andai Ini Ramadhan Terakhirku...

Andai Ini Ramadhan Terakhirku... Andai Ini Ramadhan Terakhirku...

Ramadhan itu munculnya pasti,  Kerna tarikhnya kita ketahui... Mati itu pun pasti, Tapi tarikhnya kita serah pada Ilahi.. Ramadh...

May 19, 2016 / 10 Comments

Captain Philips: Based on true story

Captain Philips: Based on true story Captain Philips: Based on true story

Captain Philips adalah s alah satu movie Tom Hanks yang bermain dengan perasaan penonton. Dalam cerita ni beliau pegang watak utama sebag...

May 18, 2016 / 10 Comments

Perbezaan antara Geomatik Tulen, GIS dan Sumber Alam.

Perbezaan antara Geomatik Tulen, GIS dan Sumber Alam. Perbezaan antara Geomatik Tulen, GIS dan Sumber Alam.

Holla there! First of all, aku nak ucapkan terima kasih kepada beberapa orang yang sudi bertanya tentang perbezaan antara Geomatik Tulen...

May 16, 2016 / 8 Comments

Praktikal di JUPEM #2

Praktikal di JUPEM #2 Praktikal di JUPEM #2

Holla there! First of all, aku nak ucapkan tahniah kepada adik-adik yang dapat menyambung ke peringkat pengajian yang seterusnya! Patutl...

Latest Posts

Facebook

    @Gallery