February 28, 2016 / 16 Comments

5 Things I Hate Most


RULES:
Buat satu entry bertajuk "5 Things I Hate Most" dan senaraikan lima benda/perkara yang anda paling tak suka/benci. Mention siapa tag anda dalam entri tersebut. Anda juga dikehendaki untuk tag lima orang blogger dan pastikan mereka tahu.

Pertamanya, a thaousand danke to Rrai, sebab meng-tagging saya untuk menyenarai pendekkan "Lima perkara yang aku tak suka".
[untuk baca apa yang Rrai tak suka, boleh klik sini]
Amboi! Senarai pendek huh? Banyak sangat ke benda yang aku tak suka sampai kena pilih lima yang paling dibenci? hahahahahahah....hurm....tadaklah gitu...so, here we go!

  1. Betrayal.
  2. Waiting.
  3. Mengantuk tapi takleh tidur, atau nak tidur tapi tak mengantuk...
  4. Bila lappy wat masalah
  5. Kuman.

Hurm...tu lah kot...paling aku tak suka...

Seterusnya, bloggers sporting yang akan kongsikan apa yang mereka tak suka adalah.....


Thanks for reading ya!
Related Posts

16 comments:

  1. hahaha ditag sudah... ada kesamaan di situ :)

    ReplyDelete
  2. heeeeeeeeeee....sama je kot jwpn kite..haha... tq tag

    ReplyDelete
  3. ah, betrayal is the top on my list

    ReplyDelete
  4. salam , waiting tak suka juga . huhuh, ringkas gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, keep it short and straight..hahhahah

      Delete
  5. tq kak sofie tag saya :)
    http://tomodachilavendra.blogspot.com/2016/02/5-things-i-hate-most.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're welcome tomo! :) on going to read u're respond..

      Delete
  6. betrayal tu mmg benci sgt. hahaha especially between kawan2 sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? selalunya between friends lah kan? minta dijauhkan dari rasa gitu..

      Delete
  7. nervous baca nombor 2. haha sbb sy selalu jadi kedua-dua belah. menunggu & ditunggu. T_T struggle jugak lah nak tepati masa ni T______T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? kadang rasa cam nak dok kat jepun je kalau bab2 masa nih...
      yeah...kita pun masih struggle utk on time... :)

      Delete
  8. paling menyampah bila laptop buat problem bila tengah buat report or project. lagi2 kalau lupa nak save. sob sob

    ReplyDelete
  9. Kuman..hihihi.. ( Kuman tu kecik je kan tapi hakikatnya sangat besar macam batu hempap kepala ) - agaknya lah..=)

    ReplyDelete

Latest Posts

Facebook

    @Gallery