December 23, 2015 / 44 Comments

Jom Meriahkan Contest #Dearsofie

!ON GOING CONTEST!
TAMAT SUDAH!!!

contest, segmen, blog

Caranya:
Korang hanya perlu komen dekat entri ni dengan ayat;

“#Dearsofie....” dan buat ayat kenapa korang nak hadiah tu...
(ayat tak kisah panjang mana...janji korang puas hati...)

Lepas tu, klik button vote sini 
[bagi loading sampai habis tau...]

Siap!

Contoh komen:
“#Dearsofie, aku dah lama tak dapat hadiah...tolonglah bagi aku hadiah.. T_T“

Syarat am yang perlu dipatuhi:
Korang mestilah followers blog ni.


Pesanan:
Komen kat entri ni je tau...tak payah buat post...komen di chatbox juga tak leh..
Nak bagi meriah boleh ajak rakan-rakan lain juga...
Klik sini untuk tengok hadiah 

Terima kasih atas sokongan anda!
  
Related Posts

44 comments:

  1. Wah macam best. Nanty wardah join ye:D

    ReplyDelete
  2. #dearsofie orang nak hadiah sebab orang dah lamak mereput tunggu hadiah dari dia.. hahahaa =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. #Dearshaq terima kasih atas sokongan...

      Delete
  3. #Dearsofie, First kali Sya ada bukak post http://yuhaadie.blogspot.my/2015/12/review-hadiah-contest-dearsofie.html, adik Sya cakap "cantiknya, wow" sebab dia tengok hadiah tu. Ini jugak membuatkan Sya nak join, jadi izinkan saya kata "NAK!!!" untuk hadiah ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you!!!!
      terima kasih sebab sudi join contest ni...
      ^_^

      Delete
  4. #dearsofie orang nak buku tuh! buat diary 2016. biar thriller sikit diary. heheh *gelak jahat*

    ReplyDelete
    Replies
    1. #Dearaienienka rasa buku tu tak cukup untuk setahun!
      hahahahaha *gelak mengilai*

      Delete
  5. #DearSofie dari pertama kali saya tengok gambar hadiah tuu, saya dah jatuh hati lagipun sudah sekian lama diri ini tidak menerima hadiah dari sesiapa. Moga dengan contest ini berjayalah diriku menerima hadiah darimu sebagai tanda ingatanmu kepadaku dan aku kepadamu.
    #JanganGelak #NakHadiah #TakdapatNakNanges:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. #Dearkimchaa terharunya sudi join...janganla nanges2 k?

      Delete
  6. #Dearsofie, saya nak buku tu sebab mereka telah menggoda jiwa raga saya untuk jadi pemilik terunggul buku nota ber-style tu. Objek bisu pada buku itu juga boleh memotivasikan saya bahawasanya sekiranya saya berpoya-poya dan bermalasan saya akan bayangkan Sofie baling bom dari jauh atau acu pistol tepi kepala. Maka saya akan berusaha gigih untuk jadikan buku itu penuh dengan nota ilmu berguna resepi masak masak atau gubal rang undang-undang untuk diri sendiri. Sesungguhnya hitam itu menawan kekekeee
    Tido dulu dah satu pagi tataaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. #Dearrrai terima kasih sudi join contest kecil ni ^_^

      apa? Gubal rang undang2?

      Delete
  7. #Dearsofie i love you (ehhh tetiba kan...hehehe gurau ajer)...Teringin nak hadiah terlajak laris tu sebab ianya limited edition. Pulak tu hadiah dari blogger...Bukan senang-senang nak dapatkan hadiah percuma kan...So tunggu apa lagi inilah peluang keemasan untuk memiliki hadiah dari #Dearsofie... Lepaih ni tidur tak lena, makan tak kenyang la....lalala :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. #DearNKAM....[nama pjg sgt aih!]
      terima kasih sudi join...terkejut baca komen berani mati macam ni! hahahah
      #Pray pulak lepas ni..^_^!

      Delete
  8. #DearSofie mohon dapat berikan hadiah itu kepada Sab kerana Sab sedang dalam proses menjimatkan penggunaan wang sempena baru melangkah masuk ke dalam alam belajar baru2 ini. Dengan pemberian hadiah itu akan dapat menjimatkan wang Sab dan wang tersebut mungkin akan dapat digunakan untuk masa2 yang terdesak kemudian. Almaklumlah dunia student ni guna duit tak tentu masa. #SayaCintaNotesBook #MohonJanganKecamSaya #SayaNakHadiah #HarapSudiBagiSaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. #Dearsab...thanks for supporting my contest!
      saya tak kecamlah...jangan risau.
      ^_^

      Delete
  9. #DearSofie, mintak belas kasihan dari Sofie untuk berikan buku yang limited edition tue pada akak... =D please..please..please...( emotion mata terkedip-kedip..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. #DearSR... terima kasih sudi join contest kecil ni!
      ^_^
      terharu kita!

      Delete
  10. #DearSofie. NAK hadiah tu. sebagai tanda UKHWAH kita di alam maya ni..mungkin boleh beli kat kedai ke kat mana2 tapi takkan sama dengan pemberian dari hati seorang Sofie kan? hey Sofie baca dengan serious tau. ni bukan main2 . NAK HADIAH..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. #DearRN...thanks for supporting!
      terharunya!...sob6
      #pray4sofie

      Delete
  11. #DearSofie Saya nak sangat hadiah tu...kalau saya dapat saya akan bagi kat anak saya yang akan menghadapi UPSR tahun depan. Anak saya ni suka sangat dengan buku nota, sampai dia buat sendiri. dia buat buku nota untuk dia catit dairi harian dia termasuk kalau dia masuk wad (almaklumlah orang ada penyakit). dia ada nampak buku ni dan dia sangat sukakannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. #DearEP, thanks for supporting my contest! ^_^
      Allahu...terharu saya dgn usaha gigih anak sis...teringat masa kecil2 dulu...kirim salam pada anak akak tu ye!

      Delete
  12. #DearSofie .. Lissa mau notebook tu. sebab notebook tu lawa. mau sangat sangat sangat. Kalau tamau bagi, ndapa. Lissa beli sendiri. bhahahahaha #TakPandaiBodek T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. #DearMM, thanks for join my contest!
      hehehe...xpe xpandai bodek pun...janji kita sokong sama blogger...itu buat saya tersenyum suda...^_^

      Delete
  13. #Dear Sofie :"( sy tak ada facebook mcm mna nak tekan button like. Tapi still nak komen sini juga..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh...tu bukan button like facebook..^_^!
      diya just klik button tu and tunggu sampai habis loading...

      alamak! kena tukar button la ni...

      Delete
  14. #DearSofie, nak buku tu untuk permulaan 2016 yang manis. Sebagai pembakar semangat untuk lebih gigih membaiki diri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. #DearNadialadzim, thanks for join the contest!
      terharunya....insyaAllah 2016 akan buka tirai dengan senyuman yang manis untuk semua...^_^

      Delete
  15. #DearSofie betul kata awak, saya dah lama tak dapat hadiah ni wkwkwk tolonglah!!! LOL :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. #Dearsyasandeul, thanks for join the contest! ^_^
      ye ke dah lama xdpt hadiah ni? hehehehe

      Delete
  16. #DearSofie saya nak hadiah buku tu sebab saya malas nak g kedai nak beli buku note comel lotey gittuew hihi.Semua dihujung jari je >_< saya nak saya nakkkkkk :P Bagilaa #dearsofie kita belanja awak aiskrim malaysia nak tak hahahaa gurau :D Good luck pada yang lain ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. #DearIYC, thanks for joining the contest! ^_^
      happy sangat bila awak kata nak lanje kita aiskrim malaysia...

      #Pray4IYC

      Delete
  17. #DearSofie saya sebagai makhluk dari venus mahukan hadiah itu kerana saya bimbang dengan keselamatan bumi jika hadiah ini tidak diberikan kepada saya, Poe Domeron akan mati bersama C3PO meninggalkan saya dengan Rey dan Luke yang berdiri di atas gunung sambil memandang antara satu sama lain selama beberapa minit sebelum skrin ditutup. Tamat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. #Dear_numigx, thanks for joining the contest!
      gurlp! bumi dalam bahaya? Takutnyaaa....^_^!

      Delete
  18. #Dear sofie... huyyo! sape xmo hadiah... nak2! "Tak cukup tapak tangan, seluruh selangor ku tadahkan"... jangan lupa.. jangan lupa bagi kat saya! <3 muahhhhhh! :) ^_^peace!

    ReplyDelete
    Replies
    1. #DearNoorAkma, thanks for joining the contest
      insyaAllah...#Pray4NoorAkma ^_^

      Delete
  19. #DearSofie yaya kan yaya tak pernah lagi tau sepanjang usia 19 tahun ni kan ada notebook warna hitam macam tu rare nya. ihiks. yaya nak the black notebook series tu boleh ?? hihihik.
    terima kasih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. #Dearyaya, thanks for joining the contest...
      kan rare kan? he6...
      #Pray4Yaya

      Delete
  20. #DearSofie, saya Hana yang cute lagi manis nak join contest ni.
    Sebab pertama saya nak menang notebook tu adalah kerana notebook tu tersangatlah awsomeeeee!!!!
    Sebab kedua, saya sejak dari azali memang suka mengumpul notebook yang comel, gempak, yang rare. Tapi satu je saya takboleh ubah, saya takpernah guna pun buku buku tu. Bukan sebab saya suka membazir, tapi buku tu tersangat lah cantik, cute, dan bergaya sehingga saya tidak sampai hati untuk menconteng arang ke badannya. lol
    Sebab ketiga, kalau saya menang notebook ni, saya akan ubah perangai pembaziran saya itu bermula 1hb January 2016 dengan menggunakan semua notebook yang saya ada ke arah kebaikkan. Saya janji!
    Sebab keempat, saya rasa saya patut menang notebook itu kerana saya rasa sangat sangat lucky ketika menulis comment ini. KAHKAHKAH.
    Sebab kelima, saya akan menghantui hidup sis sofie sehingga notebook itu jatuh ke tangan saya seperti saya menghantui ibu saya jika taknak beli notebook untuk saya dulu time kecik-kecik. Muahahahahahah. bye.

    May the odds be ever in you favor. Goodluck yang join! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. #Dearhana, thanx for joining the contest!

      pergh ini dah macam summary dah...insyaAllah..
      #Pray4Hana ^_^

      Delete
  21. #DearSofie,semua syarat telah dipatuhi haha jangan risau.
    #DearSofie,nak notebook tu boleh tak? bukan nak minta ni tapi paksa haha lol.kalau ada rezeki insyaallah dapat.

    goodluck for ur contest! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. #DearTashira, thanx for joining the contest!
      InsyaAllah...
      #Pray4Tashira ^_^

      Delete
  22. #DearSofie hitam sungguh blog kau, begitu juga hitam blog aku, begitu hitam buku itu, tidak kah kau merasa ade chemistry antara buku itu, aku dan kau..?

    (cukuplah banyak ni, sbb ko suruh buat ayat je, bukan karangan pun)

    ReplyDelete
    Replies
    1. #Dearkorn, thankx for joining the contest...
      hahahaha....ada ek? ^_^!

      Delete

Latest Posts

Facebook

    @Gallery