December 30, 2015 / 28 Comments

#Gift4them untuk peserta contest #Dearsofie

 "Dengan tahun baru ni, kita mulakan azam baru, buku baru..." 
Apa? Buku baru?
Kenapa tak caya ek?
Okaylah...buku limited edition yang menjadi impian peserta dah pun sampai....
Tapi sayangnya...hanya tiga orang je dapat buku ni...
Namalah limited edition...
makanya aku kena cari buku yang lagi unik untuk mereka yang 17 lagi...
Harap korang tak marah sebab tak dapat buku tu...huhuhu

Tak mau kecewa-kecewa lagi, for those yang ada nama dekat sidebar #Gift4them, silalah roger aku cepat-cepat....dekat mana?
dekat email:
jade2sofie@gmail.com
nah gambar kalau tak percaya lagi..


 Yang tak perasan bila contest #Dearsofie ni berlangsung, mungkin boleh tunggu hujung tahun depan pulak! [[InysaAllah....]

Kalau cepat dapat feedback, insyaAllah target aku nak settlekan penghantaran serentak sebelum habis bulan satu...maka korang yang ada nama kat atas tadi kenalah bagi kerjasama...

Thanx for meriahkan contest #Dearsofie!!!

[barang dalam gambar yang selain dari buku tu, hanya koleksi hiasan semata-mata...]
Related Posts

28 comments:

  1. Wahhhh Rrai pun ada gakkk hehehe suka suka sukaaaaaaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah! sebab semua yang join akan dapat hadiah...
      thanx sebab suka!
      ^_^

      Delete
  2. Ya Allah bertuahnya dapat gift dari sofie. Alhamdulillah ..Tahniah juga kepada semua. ^_____^ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^_^
      aiseh..kelu jari tak tau nak balas apa...

      Delete
  3. cantinya sis... a'aa mmg tak perasan sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis! xperasan ea?
      xpe2...boleh join lagi taun depan...
      ^_^

      Delete
  4. Yeaaaaay thank you sis sofieeeeeeeeeee <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome!
      don't forget to give me ur address k?
      ^_^

      Delete
  5. terharuu *sobs* wahhhhhh i lebiuu muahmuah!! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. happynya bila baca reaksi _numigx!
      ur welcome!

      Delete
  6. wahhhhh yaya pon dapat hehehehe Terima kasihhhhhh sofie :) <3. Done hantar maklumat yaya :). Terima kasih bebanyak hihik tak sabar nak tulis diary :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 yaya! saya dah pun terima maklumat dari yaya jugak..
      insyaAllah akan selesai sebelum habis bulan satu...
      #Pray4gift

      Delete
  7. Semua dapat hadiah .. heheeheh .. bahagianya ^^ Moga Rezeki Sofie makin bertambah dan dipermudahkan segala urusan dunia akhirat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin! jangan serik2 datang sini tau!

      Delete
  8. Wow...thanks Sofie, and done antar by email... =D

    ReplyDelete
  9. ehh.. *gosok mata* ehh.. *gosok mata lagi*
    ehh.. betul ada nama Lissa laaaaa.. haaaaaaa *nangis terharu* T_T
    heee.. thankyou thankyou thankyou Sofie ! :D
    jap lagi Lissa bg address ya.. eee. happy sangat! haha >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome lissa!!!
      hahahahah kenapa tak percaya ye??

      Delete
  10. weeeeee........best nya! mekaseeeehhh byk2!. Penutup 2015 yang menggembirakan.Hihihi...Alhamdullilah...dah lama tak dapat hadiah..#dearsofie, thank you sebab sudi bagi hadiah pada kami. Moga Allah sentiasa rahmati awk dan keluarga awk. Semoga hari-hari mendatang awk di penuhi dengan kegembiraan sbb awk dah gembirakan 20 orang!. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're welcome kak nad and semua2!
      amin! terharu baca komen nih...
      [alamak! rumah dah bertukar jadi padang sahara lah...]

      Delete
  11. Wah.... sorry ler lambat perasan... Tk...tk... tk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe xpe2...and u're welcome sis!

      Delete
  12. waww buku limited edition~ lawa pulak tu cover dia haha XD
    tulah terlepas pulak contest ni. takpelah lain kali kami konfem join hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe yoo...insyaAllah jumpa di contest akan datang...saya buat annually tau!

      Delete
  13. horayyy haha thank you thank youuu >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're welcome tashira!
      happynya bila saya tengok anda happy!

      Delete
  14. Alhamdulillah #DearSofie..Tersenarai juga...kali ke-2 dapat giveaway dari blogger...Rezeki ni dalam pelbagai bentuk...Syukur alhamdulillah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. #syukurselalu....
      moga rezeki kita sama2 diluaskan untuk kebahagiaan dunia dan akhirat!

      Delete

Latest Posts

Facebook

    @Gallery