December 08, 2014 / 9 Comments

Segment Let's Inspire Others!! by Kyna

"ASSALAMUALAIKUM"
Hola! Jom meriahkan segmen ni!
Klik banner untuk join k..
My inspiration quotes:
Fight For The Best!
My Inspiration Book:
Soalnya Hati by Nurul Syahida and she is my inspiration writer!
 Buku ni bagi aku dia banyak sedarkan aku yang realiti selalunya tak seindah mimpi. 
Pembawaan cerita yang sangat simple dan realistik. Tak terlalu kaya dan tak terlalu miskin.
Hero dia pun simple dan sempoi sangat. Pyan!
Baca berulang kali pun tetap sengih sendiri....
Wish sangat Pyan tu wujud..
"pyan i wanna be ur Zulaika boleh tak?" 
hahahahah
Tag:
Fyna
Ieda
Ana-mizu
DO THE BEST FOR ALL BLOGGERS!
(hadiah dia menarik dan syarat dia sangat simple!)
p/s: ni pun tumpang pc kat library...nak kata semangat tak nak join segmen ni..quota dah habis punya pasal..kuredah jua..hahaha tak perasan pulak blog adik sakinah ni pasang lagu..lepas kena tegur orang sebelah baru sedar..Dush! malunya....
Related Posts

9 comments:

  1. http://silentstoriey.blogspot.com/2014/12/segmen-lets-inspire-with-others-by-kina.html

    joined the same segmen ^^

    ReplyDelete
  2. Wah..macam best je..hehehe Good luck! :)

    ReplyDelete
  3. TQ tag kitewww. inshaAllah kalo sempat kitew join hehe
    gud luck tau sofie :)

    ReplyDelete
  4. Hi, datang dari segmen yg sama. :)

    http://ain-nadia.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html

    ReplyDelete
  5. mencari inspirasi dr segmen yg sama ^^ klu dah smgt, mesti kna cari buku ni

    ReplyDelete
  6. Singgah baca dr segmen sama.. :D

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html

    ReplyDelete

Latest Posts

Facebook

    @Gallery