[4][Rant][slider-top-big]

Image Slider

December 12, 2017 / No comments

Aku dan blogger #4

Aku dan blogger #4 Aku dan blogger #4

Holla dear my fellow readers, how you have been so far? Is it great?  Life of 2017 really tough! Doesn't it? hahaha, I can tell that...

Home

November 21, 2017 / 4 Comments

The reason...

The reason... The reason...

Kadang bau asap rokok itu nikmat.  Kadang dengan hidu pun boleh buat rasa tekanan yang dilampiaskan oleh sang penyebar asap rokok itu tu...

Home

November 11, 2017 / 12 Comments

Mirror of Society

Mirror of Society Mirror of Society

Mirror itu cermin.  Semua orang tahu cermin fungsinya memberi pantulan kepada apa sahaja yang ada dihadapannya. Jarang benar cermin berfu...

November 09, 2017 / 19 Comments

Hiatus by Budak Tomato : Minyak & Air

Hiatus by Budak Tomato : Minyak & Air Hiatus by Budak Tomato : Minyak & Air

Apa yang cuba disampaikan oleh penulis sebenarnya dalam buku Hiatus? Okay, aku beranggapan yang buku terbitan kali ini adaah sebua...

November 06, 2017 / 12 Comments

How to balance a life as student vs part-time worker

How to balance a life as student vs part-time worker How to balance a life as student vs part-time worker

Masuk bulan November ni, genaplah lapan bulan aku kerja sebagai part-time. Aku masih ingat lagi semua proses jatuh bangunnya nak stabi...

October 25, 2017 / 13 Comments

5 things that changed my life perceptions...

5 things that changed my life perceptions... 5 things that changed my life perceptions...

Semalam aku cakap nak tengok Tombiruo. Ah! itu semua omong kosong bila mana aku ternampak suatu booth yang bisa menukar kitaran hidup aku ...

October 24, 2017 / 18 Comments

Pistachio Baskin Robbins??

Pistachio Baskin Robbins?? Pistachio Baskin Robbins??

Panas panas gini makan aiskrim memang sedap. Lagi-lagi kalau dapat offer dari Digi. Ah! jangan risau ni bukan entri berbayar dari pihak di...

October 23, 2017 / 8 Comments

7 Lies I keep repeating on myself

7 Lies I keep repeating on myself 7 Lies I keep repeating on myself

Holla there! It's been a century I didn't write any post. Piuh! Say farewell to the long hiatus and mid-sem break. ๐Ÿ™Œ So, ceri...

Home

October 08, 2017 / 4 Comments

Analogi Kereta Lembu

Analogi Kereta Lembu Analogi Kereta Lembu

Kerap pulak lecturer Investment aku guna analogi kereta lembu dalam kelas beliau. Aku yang setia menadah telinga ni, lama-kelamaan jadi t...

Latest Posts

Facebook

    @Gallery