[4][Rant][slider-top-big]

Image Slider

August 20, 2017 / No comments

Giveaway by LZ

Giveaway by LZ Giveaway by LZ

Holla there! It's been centuries since I joined the giveaway from the blog. Hence, this time I would like you to join this aweso...

August 17, 2017 / 4 Comments

Starting my hashtag!

Starting my hashtag! Starting my hashtag!

Holla there! How are you? Hopefully, everything is beyond expectation. Bagi sesiapa yang telah follow instagram aku korang mes...

August 15, 2017 / 5 Comments

The Cloud Song, just for you...

The Cloud Song, just for you... The Cloud Song, just for you...

Aku ada satu lagu. Lagu tu first time aku dengar dalam aeon. Yah, kadang aeon punya lagu ni bosan nak mati! Tapi, ada sesetengahnya pulak,...

August 14, 2017 / 2 Comments

Be strong buddy!

Be strong buddy! Be strong buddy!

Aku tak tahu nak up cerita apa. Cuma sebabkan aku dah lama tak up entri jadi aku rasa aku patut kot up dengan cerita yang mana aku rasa pa...

Home

August 09, 2017 / 6 Comments

I'm 25 and single

I'm 25 and single I'm 25 and single

Aku ada satu phobia yang aku cipta dalam minda. Nama dia Gamophobia dan philophobia . Dulu, aku tak tahu pun pasal istilah ni. Aku cuma p...

August 05, 2017 / 12 Comments

Gifts Less Ordinary: A luxury corporate gifting

Gifts Less Ordinary: A luxury corporate gifting Gifts Less Ordinary: A luxury corporate gifting

A warm reminder: Kindly leave if you don't like to read about the sponsored post. 😊 But, if you're searching for the luxury co...

August 01, 2017 / 6 Comments

Uber vs Grab Car

Uber vs Grab Car Uber vs Grab Car

Masuk bulan Ogos ni, maka genaplah  tiga bulan setengah aku naik public transport bergelar uber dan grab car ni. Jangan persoal kenapa aku...

July 31, 2017 / 10 Comments

End-Year Blog Missions

End-Year Blog Missions End-Year Blog Missions

Selepas beberapa tahun membuat research, naluri aku kuat mengatakan tahun ini adalah tahun pembuktian yang aku harus mengambil langkah bes...

Home

July 28, 2017 / 6 Comments

Start living, stop comparing

Start living, stop comparing Start living, stop comparing

Siapa pernah tengok kartun ' Trolls '?  "He who cntrols the Trolls control the kingdom. And I am He!" Itu adalah t...

Latest Posts

Facebook

    @Gallery