[4][Rant][slider-top-big]

Image Slider

September 11, 2017 / 9 Comments

The Healer: How I handle my dark phase

The Healer: How I handle my dark phase The Healer: How I handle my dark phase

Semester baru nak start. Itu semua student dah maklum. Lagi-lagi bagi student UiTM. Seronok cuti nampak? Cuti dah habis. Jangan risau. ...

Home

September 06, 2017 / 5 Comments

The Borrower

The Borrower The Borrower

Semua orang yang hidup dalam dunia ini adalah seorang borrower@peminjam. Termasuk aku yang sedang menaip ni. Nyawa yang kita punya hari i...

September 05, 2017 / 6 Comments

You're invited to ZCOOP Magazine!

You're invited to ZCOOP Magazine! You're invited to ZCOOP Magazine!

Kebelakangan ni kalau korang perasan, terlalu banyak peluang dibuka kepada blogger. SushiVid , review barang, review website, review and r...

September 01, 2017 / 10 Comments

Hello September!

Hello September! Hello September!

Salam Aidil Adha buat semua. Moga hari ni lebih baik dari semalam dan hari sebelumnya. Amin! Masuk hari ni, adalah hari terakhir aku b...

August 25, 2017 / 14 Comments

Merdeka! Merdeka! Sale on Lazada

Merdeka! Merdeka! Sale on Lazada Merdeka! Merdeka! Sale on Lazada

Bulan Ogos terkenal sebagai bulan kemerdekaan bagi seluruh rakyat Malaysia. Sayangnya, bulan Ogos bukanlah bulan favorite aku. Hahahah...

August 24, 2017 / 4 Comments

When I spit it out....

When I spit it out.... When I spit it out....

Bila kita dapat meluahkan segala rasa berbuku pada orang yang sepatutnya, ada satu benda yang kita akan dapat. Iaitu:- rasa ringan . Semua...

Home

August 21, 2017 / 2 Comments

Please keep it privacy....

Please keep it privacy.... Please keep it privacy....

Ada setengah manusia, dia tak faham apa itu " garis halu s" antara peribadi dan profesional.  Ada yang terlalu open dalam bica...

August 20, 2017 / 8 Comments

Giveaway by LZ

Giveaway by LZ Giveaway by LZ

Holla there! It's been centuries since I joined the giveaway from the blog. Hence, this time I would like you to join this aweso...

August 17, 2017 / 4 Comments

Starting my hashtag!

Starting my hashtag! Starting my hashtag!

Holla there! How are you? Hopefully, everything is beyond expectation. Bagi sesiapa yang telah follow instagram aku korang mes...

Latest Posts

Facebook

    @Gallery